Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Odoriko Miyagi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos, kissé talán alacsony termetű fiúcska. Teste nagyon karcsú, ruganyos, és formás. Szálkás izmai jól látszanak a világos, krémszínű bőrön. Haja fokozatosra van nyírva, felül rövidebb, tarkójánál viszont hosszabbak a tincsek, egészen lapockája aljáig érnek a fürtök. Finom, selymes, és gesztenyebarna színű tincsek, gyönyörű keretet adnak helyes arcának. Szemei égkékek, mindig édesen csillognak, főleg, ha nevet. Öltözködése igen változatos, hangulatától függ. Sokszor van, hogy kissé lányosan öltözködik, színesebb a ruházata, hajába csatot tesz, vagy hátul copfba fogja, sőt kiegészítőket sem veti meg. Persze szoknyát nem vesz, csak nagyon ritkán fellépésekkor.

Jellem: Kedves, aranyos, barátságos és buja. Szerény, mégis tudja, ismeri képességeit, és ki is használja őket. A tánc szinte a mindene, imádja a testbeszédet. Az alkata teljesen megvan ahhoz, hogy a táncnak éljen. Szeret csevegni, beszélni magéról, vásárolni, főleg lányokkal. Őszinte az emberektől, és ezt ő is elvárja másoktól. Szeret csábítani, szórakozni, de sosem jutott még el az ágyig, mert fél. Nem csak az első alkalom fájdalmától, hanem attól is, hogy talán csak kihasználják. Sok lány barátja van, fiúkkal ritkábban barátkozik, mert nem ért szót velük. Túl beszédes és aktív, pörgős, néha még a beszéde is. Szeret nassolni, viszont az alakjára is nagyon akar vigyázni, így tartja magát… amíg tudja. A lányokkal néha eljár aerobikozni, hogy még ruganyosabbá tegye testét, bár ez lassan már lehetetlen.

Élettörténet: Táncos családban nőtt fel, hisz szülei is azok voltak. Van egy bátyja, aki teljesen homofób, ezért nem szereti öccsét. Kisebb komplexusa van emiatt, mert ő mindezek ellenére szereti bátyját, és tiszteli, próbál barátkozni vele, de nem sikerül. Szülei e-miatt foglalkoznak vele többet, megtesznek mindent azért, hogy jobb kedve legyen. Még iskolába jár, átlagos tanuló, nem erőlteti meg magát, viszont azt sem hagyja, hogy megbukjon. A tanárok szeretik, mert kedves velük, aranyos, jó diák, fegyelmezett. Amióta eszét tudja, táncolni szeretne. Szülei régebben partnerek voltak, de ő más utakra akart térni ugyan ebben a témában, így választotta a hastáncot.

Hobby: hastánc, biciklizés, futás, aerobik, zenehallgatás, vásárlás, lányokkal lógás, szórakozás, mangák.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: egy társulat legtehetségesebb tagja. Az oktató kedvence és büszkesége, mindig ő van a fellépések középpontjában. Szereti a tánchoz tartozó ruhákat, és habár jobban szereti a bő nadrágot fátylakkal, a tánctanár olykor – nagyon ritkán – rá veszi, hogy hosszú szoknyát vegyen fel, ezzel jobban kiemelve mozgását.

Engedélyezve: 2010. 09. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).