Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chen Yi Ru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 31

Külső leírás: Első ránézésre nem tűnhet tipikus taiwani férfinek, de ő maga sem tudja igazán, hogy milyen vér csörgedezik az ereiben. Hosszú, fokozatos fazonra nyírt barna haja elöl a válla alattig ér, hátul a háta közepéig. Szemei szintén barnák, bőre is napsütötte színben pompázik, magas, izmos. Szóval tipikus európai. Öltözködésében imádja a csicsát. Ruhái, kiegészítői mind élénk színekben pompáznak, csillog-villog mindene, és mindig tökéletesen ápolt.

Jellem: Furcsa személyiség. Tipikusan az a jellem, akiről sosem tudod igazán, hogy mit gondol. Mindig két opció lebeg a szemed előtt, ha a közeledben van: vagy észre sem vesz, vagy egy spontán kirohanása alkalmával szimplán csak fejbe lő. Képes rá ugyanis. Az ’akadály’ szót nem ismeri. Ha valamit el akar érni, azt megteszi tűzön-vízen keresztül, sem élőlény, sem élettelen dolog nem áll az útjába. Alapjában véve tehát a céljaiért bármit megtenni képes, de semmiképp nem bocsátkozik felesleges vérontásba, vagy értelmetlen kegyetlenkedésbe. A kisugárzása, és a megjelenése tiszteletet parancsoló, de semmiképp nem félelmetes. Összerezzenni akkor szoktak a delikvensek, ha tudják, hogy vétettek ellene. A hűtlenséget, az árulást, a megcsalást semmilyen téren nem viseli el. Szerelemben, munkában sem. Szerelmi élete egyébként érdekesen alakult az évek során. Ő vágyik rá és akarja, de valahogy sosem jön össze. Testileg természetesen ki van elégítve, hiszen pont ő ne lenne…? De szeretne valakit, aki mellett tényleg boldog és akinek lehozhatja a csillagokat az égről… csak még nem találta meg. Hajlamos arra, hogy elveszítse önuralmát: de ez még nem fordult elő öccse eltűnése óta.

Élettörténet: Aki igazán közel áll hozzá, az tisztában van azzal a ténnyel, hogy szülei furcsa módon haltak meg, tisztázatlan körülmények között, nem sokkal öccse franciaországi eltűnése után. Ikrek voltak, és a fiú csak sétálni indult a francia tengerparton, de soha nm látták többé. Ez rányomta a bélyegét az életére és a kapcsolataira is. De tekintve, hogy viszonylag korán maradt egyedül, iskoláit félbehagyta és belépett TaiPei éjszakai életébe. Hamarosan már fiúkat futtatott, kiterjedt hálózata volt. ’Alkalmazottaival’ sosem bánt rosszul, bár hajlamos elveszteni a fejét, de ok nélkül nem bánt senkit sem. Egyetlen embere van azonban, aki mellette áll, akitől bármit elvisel, és akinek bármit elnéz: Victor. Ő a jobb keze, régi barátja, támasza mindenben.

Hobby: Pihen, olvas, vagy csak minőségi piát iszogat a villája teraszán

Foglalkozás: Strici

Extrák: -

Képinfo: Nem az enyém. ()

Engedélyezve: 2017. 12. 31.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:40:39
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).