Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nosaka Sho
Kategória: Yaoi
Feltöltő: haaaani

Kor: 22

Külső leírás: Magas, de annyira nem vékony srác. Sötét barna haja körülbelül a válláig ér. Mély sötét barnás szemei vannak. Jobb fülében egy kereszt fülbevaló lóg. Sokszor szokott felvenni karkötőket. Szeret sapkákat hordani, inget, laza ruhákat.

Jellem: Kissé komolytalan, de ha olyan helyzetbe kerül akkor tud komoly is lenne. Szereti, ha az emberek mosolyognak körülötte, ezért sokat viccelődik. Sokat szokott az éjszakában lenni, szóval bulizós fajta. Szereti, ha társaság van körülött, de kevés olyan barátja van, akiben teljes mértékben megbízik. A munkájában precíz, odafigyelő. A magánéletében eléggé szétszórt, ezért nincs is komoly kapcsolata. Szeret segíteni az embereken. Akik egyszer elárulja, nehezen bocsát meg neki talán soha. Mikor ideges akkor agresszív is szokott lenni szóval akkor jobb, ha nincs a közelben egy drága váza sem.

Élettörténet: Szeretett család, két idősebb fiú testvér. Apja ügyvéd anyja állatorvos. Testvérei pedig vállalkozást csinálnak együtt. Sho, mindig azt csinálta, amit akart. Soha nem engedte, hogy szülei döntsenek jövőjéről. Apja mindig azt akarta, hogy ügyvéd legyen, de Sho nem. Jobban érdekelte a filmezés. Ő producer akar majd lenni, ha sikerül a sulit elvégeznie. Sajnos halasztania kellett, mert dolgozni akart menni. Nem akart szülei terhére lenni. Sok rézmunkaidős munkát elvállalt. Így eltudott költözni otthonról. Szüleinek sikerült annyit kiharcolni, hogy a suli költséget fizetik, és anyukája mindig visz neki ennivalót. Így Shonak csak az albérletet kell fizetni, ami elég olcsó, mert a család ismerősénél bérel házat. Egyedül él már két éve, de sokszor jár haza. Most kezdte el az iskolát.

Hobby: Saját film készítés, moziba járni. Futás, haverokkal járkálás, bulizás

Foglalkozás: Iskolába jár. Amit épp talál. Most egy vállalkozásnál segít.

Extrák: Sok időt tölt a természetben, szeret figyelni és tanulmányozni az embereket állatokat. Szerinte ez sokat segít, hogy jó producer legyen.

Engedélyezve: 2010. 09. 04.
2010. 09. 19.

Módosítva: 2010. 09. 19. 00:44:41
Módosította: haaaani

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).