Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hoshino Yumi Mikazu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Alacsony termetű, vékony fiú. Kissé sötétebb, kreolos bőre miatt kitűnik a japán tömegből, bőrszínével harmonizáló gesztenyebarna tincsei lágyan omlanak vállára. Frizurája tépett, frufruját, mely leengedve az arcába lógva takarja el félig az egyik sötétbarna szemet, többnyire csattokkal hátra tűzi, csak fellépéseken és egyéb fontos eseményeken hagyja előre hullani. Arcát fekete piercingek díszítik, van kettő az alsó ajkában, egy a szemöldökében s füleiben is 4-4 fülbevaló található. Az egyéb ékszereket sem veti meg, sokszor hord nyakláncokat, gyűrűket, karkötőket, ezekből mindig olyan színűt vesz fel, ami illik ruhájához. Öltözködése változatos, mindig az aktuális kedélyállapotától függ. Mikor jó kedve van, ruhái színesek és vidámak, de egy-egy borongós napon az sem meglepő, ha tiszta feketében jelenik meg.

Jellem: Vidám és pörgős, szinte mindig mosolyog, s jó kedve könnyen átragad másokra. Rengeteg barátja van, szinte mindenki szereti környezetében a nyíltsága, őszintesége miatt. Nem tudja elviselni a kétszínű embereket, s ő maga, még ha akarna, sem tudna hazudni, hisz arca mintha nyitott könyv lenne, érzelmei többnyire tökéletesen leolvashatóak vonásairól. Hangulata elképesztően változékony, egyik másodpercről a másikra tud kitörő örömből depresszióba süllyedni és akár fordítva is. Alapvetően laza stílusú, de nem szétszórt, ritkán esik meg vele, hogy elfelejt valamit. Lételeme a szeretet, szociális típus, s akkor boldog, ha minél több barát veszi körül. Szereti, ha büszkék rá, és ha elismerik. Kitartó és makacs, ha valamit a fejébe vesz, ember legyen a talpán, aki meg akarja állítani. Szinte mindig eléri céljait, s legnagyobb vágya, hogy bandája befusson.

Élettörténet: Egy átlagos családban született, és szüleivel mindig jó kapcsolatban volt. Apja zenészként dolgozik egy bárban, s már egész kisgyerekkora óta zongorázni tanította. Általános iskolás korában már külön zeneórákra is járt, s ekkoriban jött rá, hogy az ő világa az éneklés. Imádta csinálni, s örömmel töltötte el minden elismerő arckifejezés, s máig felmelengeti szívét minden dicsérő szó. 16 éves volt, mikor pár ismerősével bandát alapítottak, s azóta kitartóan próbálnak kitörni az ismeretlen, amatőr rock bandák közül. A zenélés mellett még iskolába jár, de érettségi után szeretné minden energiáját ebbe fektetni, aminek szülei, főleg anyukája, nem igazán örülnek.

Hobby: néha dalszerzés, zenélés, éneklés, futás

Foglalkozás: tanuló, zenész

Extrák: Második nevét nem használja, csak hivatalos helyeken.

Engedélyezve: 2010. 11. 09.
2014. 04. 20.

Módosítva: 2014. 04. 19. 16:33:22
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).