Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Roiyaru Shiroi
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Átlagos magasságú nő, átlag feletti külsővel. Igazi erotikus, homokóra alakja van. Nagy keblek, széles csípő, lapos has, formás combok. Mindene megvan, ami csak kellhet, sőt annál több is. Arca viszont koránt sem tükrözi belsejét. Hosszú, barna haja általában rendezett kontyban áll, néha pár tincset hagy homlokára kunkorodni. Hosszú fekete pillák keretezik égszínkék szemeit. Bármennyire is szép és ártatlannak tűnik az arca, annál szigorúbb és határozottabb. Szereti a kirívó ruhákat, megmutatni tökéletes alakját, majd élvezni az éhes és csöpögő férfiak pillantását, és az irigykedő nők tekintetét is. Mindig szoknyát hord, ritka, hogy nadrágot viseljen. Az erotikus fehér neműk elhagyhatatlanon számára, hisz sosem lehet tudni, mikor akad össze egy jó férfival. Ékszereket nem igazán hord, csak egy egyszerű kis nyakláncot. Nem hord kontaktlencsét, mert a szemüveget szexepilnek tartja.

Jellem: Akivel kell, azaz aki megérdemli azzal kedves, tisztelettudó, segítőkész, de könnyű kihozni belőle a démon úrnőt. Ezt az énjét általában a makacs diákjai csalogatják elő, bár már sokan félnek tőle, így meglepő nyugalom honol óráin. Fegyelmezett, és lelkes abban, amit tanít, elvárásai mindig változóak. A diákokkal akkor szigorú, ha nem lát fejlődést, vagy nem viselkednek megfelelően. Szereti nevelni őket, megmutatni nekik a helyes utat, és hogy durván, vagy kedvesen teszi ezt, az attól függ milyen kedvében van éppen, azaz maga a diák is hogyan viszonyul hozzá. A hétköznapi életben egy buja, erotikus nő, aki még nem talált számára megfelelő társat. A fantáziája nem is kevés, akár még erotikus szerepjátékokban is benne lenne, de nincs kivel ezt kipróbálnia. Nem egyszer van, hogy a tanáriban is elkalandozik, bámulva kollegáit, majd azon kapja magát, hogy ég minden porcikája a sóvárgástól. A munkahelyén nem mer kikezdeni senkivel, mert fél az elbocsájtástól.

Élettörténet: Az életben egy csendes lány volt mindig is, sosem tűnt ki a tömegből, teljesen hétköznapi. Valójában egy forró vérű nő cseperedett belőle, aki karrierista, ezért még egy férfi sem állapodott meg vele hosszabb távon, ezt sajnálja is. Szeretne családot, de a munkáját mindennél előbb tartja, meg akarja változtatni az elzüllött fiatalságot. Egyedül él, szüleitől messze, akik egy kis faluban tengetik nyugdíjas éveiket, keveset beszél velük, mert unja édesanyja papolását az unokákról. Sokszor, amikor már nagyon nem bír magával, ellátogat egy-egy bárba, és vagy leissza magát, vagy felszed valakit. Ez elég ritka alkalom, hisz munkája sok idejét leköti.

Hobby: olvasás, tanítás, nevelés, televízió, aerobik.

Foglalkozás: Tanárnő

Extrák: Több mindent is tanít. Elsősorban irodalom-ének szakos, de tanít még viselkedés kultúrát, valamint már osztályfőnök is. Nincs káros szenvedélye, viszont az alkoholt nem veti meg alkalmanként.

Engedélyezve: 2010. 09. 04.

Módosítva: 2010. 09. 03. 23:19:05
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).