Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kumasaka Nariaki "Riki"
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Viszonylag magas, nyúlánk alak. A kisugárzása olyan erős, hogy még a vak is érzékeli. Imádja a farmert, szinte nem is hord mást, még alkalmakkor sem. Kedvenc színei a fekete, fehér és a szürke, ezek keverékéből áll általában ruházata, nagyon ritka, hogy valami színeset vesz fel. A bőrszerkó persze a ruhatár egyik alapja, sok változata és kiegészítője található meg széles skálában. Gyakran hord bőrkabátot, alatta meg csak egy fehér atlétát, szeret mellkasából villogtatni, mutatni magából egy kicsit. Kezei, ujjai vékonyak, mégis erősnek tűnők, férfias, hosszú, izmos, meglátszik rajta a régi kétkezű munka. Haja félhosszú és tépett, fekete tincsei a napfényben sötétkékes árnyalatot kapnak, hisz festett, régen barna volt. Szemei szürkéskékek, s mivel elég sápadt, hibátlan fehér a bőre, ezért olykor szereti kiemelni fekete tussal szemeit. Semmi más smink félét nem használ, csak ezt, ezt is inkább csak fellépések alkalmával. Arcán mindig önelégült, avagy gúnyos mosoly húzódik, kedvességet nem igazán látni rajta, eddig még senki nem tudott belőle őszinte érzelmet kicsalni, nyilvánosan.

Jellem: Maximalista, egoista és szadista. Talán ezek a szavak jellemzik a legjobban. Teljesen önimádó, nagyon laza, ami erős kisugárzást kölcsönöz neki, és e miatt tapadnak rá az emberek, főleg a nők, azaz rajongói. Bandájában úgy érzi ő a sztár, bár kisebb oka is van rá, hisz dalszöveg író, énekes és sok hangszeren tud, de a színpadon csak gitározik, néhány számnál. Társai sok mindent ráhagynak, bíznak tehetségében, és majdnem az összes „hülyeségét” elviselik, sőt van, amiben partnerek is. Mindig vannak jó avagy extrém ötletei, jó a zenei stílusa, tudja mit szeretnének az emberek. Főleg saját érdekeit, saját érzéseit, és saját vágyait tartja elsőbbrendűnek. Habár vad jellem, egy szempontból régimódi. Nem híve az egyéjszakás kalandoknak, csak a flörtnek, de az mindegy neki, hogy hím vagy nőneművel. Hűséges típus, amit persze senki nem tud, mert még soha nem is volt komoly kapcsolata. Válogatós, van szépérzéke, de a legfőbb ok a magányára az, hogy nem sokan viselik el az egoizmusa miatt. Nem volt még, aki kedvességet tudott volna kicsalni belőle. Ez alól kivétel fekete, zöld szemű macsekja, aki már régóta él együtt vele, elég idős kandúr, de úgymond ő a legjobb barátja.

Élettörténet: Egy senkiként született, és mindaddig az is volt, míg fel nem fedezték. Az általános iskolában már kórusban énekelt, szerették mindig a hangját, és Ő is szeretett énekelni. Mindig is helyes arca volt, gesztenyebarna haja, és kék szeme. Szülei nem nagyon foglalkoztak vele, apja el is hagyta őket, mikor Ő kicsi volt, azóta sem szereti őt, pedig ismert személy, egy multi vállalat vezetője, de soha nem kért a pénzéből, le is tagadja, hogy az apja. Ahogy cseperedett úgy vált egyre népszerűbbé, volt gyerekkori lány szerelme is, de elhagyta egy rock zenészért, így vált belőle is az. Egy nap a középiskolában az egyik felsős fiú, órák, azaz zenegyakorlás után bezárta magukat a zeneterembe, és kisebb csábítás után megtette azt, amit csak akart. Ekkor jött rá Nariaki arra, hogy inkább a férfiakhoz vonzódik. Ahogy nőtt fel, úgy vált zárkózottabbá, saját nemében is az erősebbé vált, nőkkel nem kezd ki, csak flörtöl, viszont szeret az imádatukban úszni. Amióta elvégezte a középiskolát, egyre ismertebbé váltak bandájával, csak a zenével foglalkoztak, és felkarolta őket egy lemezkiadó. Sokat küzdött azért, hogy Ő és a bandája sikeresek legyenek, maximalizmusára mindenki büszke. Saját lakásában él a belvárosban, egy luxus negyedben, ahol az egyik módosabb épületben egy teljes szintet foglal el az Ő laktere. Itt minden az ízlése szerint van berendezve, mindig a legmodernebb és legstílusosabb holmik találhatók meg, külön zeneteremmel, sok hangszerrel.

Hobby: : Zene, dalszövegírás, flörtölés, ivás, szórakozás, motorozás, úszás(főleg éjszaka), játékok.

Foglalkozás: Hivatásos zenész

Extrák: Egy időben elég erős dohányos volt, amikor pár éve meghalt édesanyja. Azóta igyekszik leszokni erről, bár lassan és nehezen megy neki. Ha relaxálni akar, akkor komolyzenét hallgat, ezt általában otthon teszi. Egy időben úszott versenyszerűen, de korán abbahagyta, mert nem voltak sikerei. Viszont ezt Hobbyként megtartotta, hagy haszna is lett belőle, hisz az úszás megerősítette, nem csak izmosabb lett tőle, hanem a hangja is sokkal erősebb, jobban bír énekelni. *** Beceneve Riki, a fanjai is mind így hívják, jelentése: kitartás***

Engedélyezve: 2010. 09. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).