Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Adham Nawfal
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 24

Külső leírás: Haja nagyon rövid, s szálkás, ezer felé mered minden egyes tincs. Borzas feje egy inkább hasonlít egy nagy, rendezetlen szőke szalmakazalra. Arca azonban nemesi és jóképű, bőre puha, akár a bársony. Tekintetétől még a férfiak is meghökkennek, a nők nem győzik felmosni magukat egy-egy helyes félmosoly villantása után. Szemei hidegek és kékek, akárcsak a fagyott jég, de ez is tud érzelmektől izzón parázslani. Alakja férfias és roppantmód izmos, a folyamatos edzésektől mozgása ruganyos és hirtelen, szinte mindig és minden helyzetben toppon van. Magas, talán eléri a 190 centimétert is, amit nem sokszor szokott kihasználni, sőt: van mikor kezeit zsebre teszi, így kicsit görnyedtebbé téve alakját. De ha kiegyenesedik... Ruháit a sivatag és az időjárás szabja meg, valamint húga, aki nyaggatja ha unatkozik. Arcát szinte mindig kendő takarja, szemeit szintúgy. Két különleges kesztyűje van, amiből karmok állnak ki. Ha kezeit zsebében tartja, senkinek sem tűnik fel.

Jellem: Humoros, de mégis komor jelenség. Sokat poénkodik, de nem az a tipikus bajkeverő fajta, csak ha iszik. Szereti a társaságot, rémesen függ a körülötte levő emberektől. Körbeülni pár vízipipát számára nagy szórakozást jelent, főleg, hogy így mindig mindent időben megtud, és informálódik egyszerre. De előfordul, hogy véleménye változik, és inkább olvas, vagy szobájában lustálkodik. Ha elkapja egy dühroham, úgy viselkedik, mint egy tank, megállíthatatlanul törtet előre, míg ingerültségének forrása végleg meg nem szűnik. Alapjában véve ruganyos természet, sokszor alkalmazkodik másokhoz, hogy a szituáció könnyebb legyen, nem szeret feleslegesen vitatkozni, de ha mégis, akkor jaj annak, akit kiszemlélt. Kedves, és intelligens, húgával végtelenül toleráns és megértő, de ha valami családját és törzsét fenyegeti, nem ismer kegyelmet. Oltalmazó és hűséges típus, szeretőjével gyengéd és roppantmód őszinte.

Élettörténet: Él egy törzs, elszigetelve a sivatag jótékony, vöröslő sávjával mindentől, akiket mindenki retteg és imád. Kereskedelemmel, rablással és minden egyéb más illegális dologgal foglalkoznak. Fejlett társadalom, akik az élvezeteket hajszolják, elsődleges céljuk a saját jólétük, még akkor is, ha másokon kell áttiporniuk ahhoz, hogy véghezvigyék akaratukat. Szervezettek, vezérük a Rablókirály, akinek kezében futnak össze a kereskedelmi és hadi szálak, igazgatja a társadalmat. Adham pedig ennek a méltóságos úrnak a legidősebb fiúgyermeke, tehát ő a Rablóherceg. Követként végzi dolgát, habár nem önként vállalta el hivatását. Kiválóan lovagol, a sivatagban tovább húzná, mint egy átlagos ember, ráadásul kiképzésének köszönhetően szinte minden fegyvert képes forgatni. Soha, senki nem győzte még le.

Hobby: vízipipázás, olvasás, lovagolás, edzés, fürdőben áztatni magát

Foglalkozás: Rablóherceg, törzsének nagykövete, harcos

Extrák: A Nawfal jelentése nagylelkű, valamint régi arab nyelven magát a tengert is jelenti, az Adham pedig feketét jelent. Kedveli a jázmint és a levendulát, emberen és kádban egyaránt. Imádja, ha dögönyözik.

Engedélyezve: 2010. 09. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).