Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Iwasaki Shouma
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 18

Külső leírás: Lélegzetelállító jelenség. Gyönyörű, hideg, megközelíthetetlen. Hosszú, éjfekete tincsei egészen a fenekéig kísérik karcsú, hibátlan vonalú testét, bőre az év minden szakaszában hófehér, már-már betegesen sápadt, tiszta, érintetlen. Különös, rideg aura lengi körül, az emberek többségét elkápráztatja megjelenésével, mások egyszerűen nem merik megszólítani, de olyanok is akadnak, akikben ellenszenvet kelt csupán egy pillantásával. A mélykék szemek szinte mindig unott megvetést tükröznek, mintha magasról tenne az egész világra, és ezt többnyire nem csak megjelenése, tettei, szavai is tükrözik. Az üres mindennapokban arcvonásai rezzenéstelenek, soha nem mutat érzelmeket. Mintha egy festmény lenne: élettelen, rideg, megérinthetetlen. Nagyon sokat ad a külsejére, de nem hiúságból, csupán az elvárások miatt, hiszen az ő munkájában fontos, hogy ne hagyjon lehetőséget az ínyenc lesifotósoknak egy-két szaftos pletyka gyártására. Mikor színészkedik, mintha egy egészen másik ember lenne. A tekintete roppant kifejezővé válik, mély, őszinte érzelmek tudnak csillogni szemeiben, arcának minden rezzenése természetes. Mintha minden szerepét heves szenvedéllyel élné át, mintha ez lenne számára a valóság, és az igazi élete lenne a kényszeredett színjáték. Talán így is van, talán nincs, ezt még ő maga sem tudja igazán. Csak azt tudja, hogy csupán akkor érzi, hogy pezseg az ereiben a vér, mikor a kamera előtt áll, mikor nem kell a saját, örökös álarcát viselnie.

Jellem: Külseje tökéletesen jellemzi. Általában unott és lenéző minden mozdulata, minden rezzenése, s ez a gondolataival, az érzéseivel sincs másképp. A színészek, a hírességek sötét, számítással, pletykákkal és vérengzéssel teli világában nőtt fel, valóban megvet mindenkit maga körül. Teljesen meg van róla bizonyosodva, hogy minden ember tetteit önzés vezérli. Ha valaki rámosolyog, ha megszólítják vagy ha egyáltalán a közelébe mennek, ő máris azon gondolkodik, hogy az illető mit akar tőle, milyen módon szeretné kihasználni. Bizalmatlansága, ridegsége miatt nincsenek barátai, hiába próbálnak sokan közeledni felé, mintha egy áttörhetetlen kőfal venné körül a szívét, nem hisz a barátságban. Nem túl bőbeszédű, csak akkor szólal meg ha kérdezik, vagy ha nagyon erős, határozott véleménye van valamiről, és ezt mindenáron nyilvánosság elé szeretné tárni. Soha nem hazudik, már-már fájdalmasan őszinte jellem, és ezzel sok ellenségre tett szert az évek során. Tehetsége és népszerűsége miatt a törtető, másokat könnyedén eltaposó, karrierista kollégái gyűlölik őt, de soha nem érdekelte mások véleménye, amíg az nem veszélyezteti a munkáját. A színészetben is az őszinteséget szereti. Minden karakternek ismeri a jellemét, ismeri a gondolataikat, tudja mi lesz a következő szavuk, tudja hogyan viszonyuljon hozzájuk. Ott nincs hazugság, minden a forgatókönyv szerint zajlik. Nem éppen mondható kitartónak, ha valami nem sikerül neki először, többnyire rögtön feladja, hamar félbehagyja a dolgokat, kivéve ha a színészetről van szó. Ez az egyetlen dolog a világon, amiért szívből képes rajongani.

Élettörténet: : A családi háttere elég bonyolult és zavaros. Az apja Japán egyik leghíresebb, legelismertebb színésze, míg anyja egy hozzá képest fiatal, a pályája elején lévő amerikai modell volt. Kapcsolatuk csupán futó, néhány éjszakás kalandnak indult az apja egyik amerikai forgatásának ideje alatt, de az anyja teherbe esett. Ennek a híre hatalmas botrányt kavart volna, így amennyire lehetett, eltitkolták a baba létezését, az anyja a terhesség idejére visszavonult. Miután megszületett a kisgyermek, az apja vette magához, és itt meg is szakadt minden kapcsolata édesanyjával, aki azóta kiöregedett a modellkedésből, és az egyik legnépszerűbb divattervezővé küzdötte fel magát Amerikában. Minden évben küld egy képeslapot a fiának a születésnapján, de ennél többet soha nem adott neki, személyesen még nem találkoztak. Apja mindent megadott neki, amire egy gyereknek szüksége van, a család melegén és az apai szeretet kívül. Tokio egyik gazdagnegyedében élnek egy hatalmas luxusházban, de apja sok forgatása és a külföldi útja miatt Shouma szinte egyedül, szülők nélkül nőtt fel. Kisgyermek kora óta megszokta a magányt, hiába voltak mellette magántanítók, nevelőnők. Apja csak nagyon ritkán vitte magával egy-egy forgatásra, ezek mégis mély nyomot hagytak a rajongással és szeretetéhséggel teli gyermek szívében. Könnyen indult a karrierje a színészi munkában, már fiatal korában felfedezték tehetségét, az első mozifilm főszerepét 10 évesen kapta. Szinte belenevelték a visszafogottságba, a feddhetetlenségbe, a folytonos tettetésbe és színjátszásba. Míg más gyermekek a játszótéren fogócskáztak a barátaikkal, neki tanulnia kellett, hogy ne hozzon szégyent apja hírnevére. Folyékonyan beszéli a japánt, az angolt és a franciát, emellett 10 évig zongorázott és 7 évig hegedült.

Hobby: a munkája

Foglalkozás: színész, elsőéves hallgató a színművészei egyetemen

Extrák: Többnyire drámákban szokott játszani, ezeket érzi a legközelebb a szívéhez, de az akció- és kalandfilmek sem állnak távol tőle. Romantikus vígjátékokat soha nem vállal el, a szerelem és a szeretet érzésének csak a fájdalmas, magányos oldalát ismeri.

Engedélyezve: 2010. 09. 02.

Módosítva: 2011. 07. 10. 19:35:09
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).