Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caleb Montgomery
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 27

Külső leírás: Hosszú, ébenfekete, hátközépig érő selymes haja van, amely gyönyörűen omlik alá vállain és hátán, keretezve finom, nemesi vonású világos bőrű arcát. Szemei sötétszürkén tekintenek a világba. Termete magas, felsőteste izmos a rendszeres edzések miatt. Szereti a kényelmes ruhákat, de az öltönytől herótot kap. Ezen kívül kedveli a távol-keleti, főleg a japán ruhákat.

Jellem: Udvarias, figyelmes, megbízható, rettentően türelmes és megértő, ahogy az el is várható a szakmájában. Nagyon pontos, mindig igyekszik mindent megtenni a rábízott betegért. Nem egy bulizós tipus, szívesebben egy jó könyvvel a fotelben, minthogy hangos koncertekre, vagy szórakozóhelyekre járjon. A szerelem terén elmondható róla, hogy nagyon odaadó, szerelmét a tenyerén hordozza és bármit megtesz, hogy a társa boldog legyen. Ha magára haragítja valaki, akkor nehezen lehet kiengesztelni, de alapjában véve nem gurul gyorsan dühbe. De a hazugságot nem szokta eltűrni. Ha valakit megszeret, azért a személyért bármire képes.

Élettörténet: Caleb második gyermekként született egy gazdag angol családban, Londonban, amelynek úgy hírlik, japán felmenői is vannak. Van egy négy évvel idősebb bátyja, Matt, akivel mindig jól megértették egymást. Apja egy múltú kórház igazgatója, anyja pedig szívsebész, így azt akarták, hogy mindkét gyermekük orvosnak menjen. A bátyja az is lett, aki jelenleg agysebészként dolgozik. Ám Calebet sosem vonzotta az orvosi pálya, már kiskorában is irtózott a műtőktől, a kórházi szagtól. Az általános, majd a középiskolát is kitűnő eredménnyel végezte, ám szülei csalódására nem orvosnak, hanem "csak" szakápolónak tanult. Természetesen kitűnő eredménnyel végzett, a legjobb kórházak kapkodtak utána, ám ő nem akart egy ilyen helyen dolgozni. Ezért bátyja segítségével ún. magánpraxisba kezdett, és csak egy-egy ember ellátását vállalja el bentlakással. Nagyon szereti a munkáját, és legtöbbször az igen súlyos eseteket bízzák rá. Fiatal kora ellenére igen nagy hírnévre tett szert szakápolói körökben.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, séta, filmnézés, régi fegyverek gyűjtése

Foglalkozás: ápoló

Extrák: *** Kiváltképp jól ért a különösen súlyos esetekhez, így általában ilyen emberek felügyeletét vállalja *** Nem iszik alkoholt, nem dohányzik és nem él kábítószerrel sem *** Szereti a klasszikus zenét, kiváltképp Mozartot és Bachot *** Szereti a régi fegyvereket, de sosem használná őket, csak díszként vannak a lakásán *** Szereti az állatokat, főképp a macskákat, de ő sajnos nem tarthat állatot, hiszen gyakran van úton ***

Képinfo: A kép nem saját, nem tudom, ki alkotta, én csak a karakterhez vettem kölcsön. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:45:41
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).