Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shadow
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 25 körül

Külső leírás: Haja kócos és szőke, bőre átlagos, nem is fehér, de nem is túl barna. Kontaktlencsét visel, ami vörös macskaszemeket kölcsönöz neki, íriszeinek eredeti színe mogyoróbarna. Füleiben egy-egy piercing található, ezen kívül néha sminkeli magát, de csak szemceruzát használ. Testalkata izmos, hiszen sportol, emellett 180 cm magas. Állandó viselete a két alkarvédője és a nyakörv. Szereti a laza cuccokat, a farmer-póló kombináció a kedvencei közé tartozik.

Jellem: „A szem a lélek tükre” - mondják sokan, és ez nála tökéletesen igaz. Vörös lencséinek hála igazi, sátáni tekintete van, és a jelleme is hasonló. Fékezhetetlen, vad, gonosz, kezelhetetlen, megzabolázhatatlan. Antiszociális jellem, valószínűleg ezért is választotta szakmáját. Az emberiséggel egyébként semmi baja, akiket kiirtana, azok a nők, a gyerekek és az öregek, valamint azok, akik vagy nem feküdtek le neki, vagy nem voltak jók az ágyban. Ő tipikus szexidög jellem: erotikus kisugárzása mellé társul gatyaszaggatóan pimasz mosolya, jó teste és jelleme, amit ha kicsit jobban sikerül kiismeri, már biztosan képtelenek vagyunk ellenállni neki.

Élettörténet: Mindennapjai tökéletesen átlagosak. Amennyire átlagos lehet egy kegyetlen bérgyilkos élete. Szüleit elvesztette, legalábbis számára meghaltak. Testévre nincs, barátai is kevesen vannak. Ellenségei annál többen, ezért nincs állandó lakása, sőt, állandóan utazgat a világban. Szeret egy-egy éjszakára felszedni valakit és annál aludni. Ha adott esetben rosszul számol és megtámadják őket, akkor szemrebbenés nélkül rántja maga elé pajzsnak aktuális kedvese testét. Hogy miért lett bérgyilkos? Mert jól bánik a fegyverekkel és jól fizet. Emellett szeretne akció közben meghalni, ami érthető a szexre, vagy egy jó üldözésre is.

Hobby: Szex, lövészet, úszás, futás

Foglalkozás: Bérgyilkos

Extrák: Eredeti neve: Sebastian Loth. *** Nagyon jól bánik a kézifegyverekkel. Amikor először vett ilyet a kezébe, vállba lőtte egy barátját. Megrémültek mindketten, de Shadow végül felnevetett, hiszen tetszett neki a tény, hogy valaki miatta szenved. *** NEM JÁTÉKOS KARAKTER, befejezett játékom van vele és valószínűleg csak Meera játszhat már vele.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2018. 01. 02.
2019. 03. 02.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:40:05
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).