Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Everard Storn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 26

Külső leírás: Rövid tejfel szőke kócos tincseit fehérre festette, hogy még félelmetesebb legyen, ha találkozik vele az ember. Viszont tincsei legvégén még halványan de látszik, milyen is az eredeti hajszíne. Finom, kicsit kisfiús vonásai miatt sokkal fiatalabbnak látszik néha, viszont barna, gyilkos szemei ezt a gondolatot azonnal eloszlatják mindenkiben. 180 centijével mindig kitűnik a tömegből, bár ezt hajával is könnyen eléri. Teste izmos, ami mindenki figyelmét szinte azonnal felkelti.

Jellem: Lehengerlő a kisugárzása. Amint meglátja az ember rossz érzés kerülgeti és nem véletlenül. Igazi telhetetlen szadista, aki imádja látni, ha mások szenvednek, vagy ő kínozhat valakit. Akár az ágyban, akár máshogy. Maximalista, ha valami nem tetszik neki, vagy nem elég jó akkor könnyű szerrel megválik tőle. Ha valami tetszik neki, azt megszerzi. Eszköz, pénz, nem számít, csak az legyen, amit ő akar. Áldozataival imád játszani, kínozni őket, még ha nekik nem is tetszik a dolog. Ettől függetlenül imád csábítani, és ha kell magához édesgeti az áldozatát. Persze, amint beadja a derekát, kiéli rajta perverz és szadista vágyait.

Élettörténet: Átlagos családban született. Egyedüli gyerek volt és már kisfiúként is nehezen talált barátokat. Az iskolában, viszont mindig kitűnt eszével és tehetségével. Igazi iskola első volt. Azonban tanuló évei alatt a szülei lassan rájöttek, hogy fiúk kissé szadista hajlamú, mivel tanárai és diáktársai is sokszor panaszkodtak rá. Ekkor pszichológushoz küldték és innentől kezdve teljesen kiközösítették. Alig egy hónap alatt a fiú kigyógyult a kedves lelki szemetese szerint. Titokban mégis folytatta tevékenységét. Rendszeresen erőszakolta meg és kínozta iskola társait, vagy aki éppen megtetszett neki az utcán. Amint betöltötte a 18-at elköltözött otthonról és rá pár hónapra szülei rejtélyesen eltűntek.

Hobby: szex, véres játékok, gyűjteményének növelése

Foglalkozás: igazából bérgyilkos, álnéven üzletember

Extrák: Az igazi nevét, szinte sosem használja. Kínzó és más ágyban használatos eszközöket gyűjt szinte fanatikusan. Ha a szemét fény éri egy pillanatig vöröses színben pompáznak.

Engedélyezve: 2010. 09. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).