Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Azumi Ren
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 27

Külső leírás: Hosszú, hátközépig érő gyönyörű ébenfekete tincsei vannak, oldalt és elöl picit belelógnak finom metszésű, porcelánfehér bőrű arcába. Haját imádja kibontva hordani. Szemei hajához hasonlóan feketén csillognak. Termete nem túl magas, de nem is egy törpe, teste kidolgozott, izmos, mégsem tűnik egy háromajtós szekrénynek. Bal fülében két fülbevalót hord, melyek fontos emlékek számára. Öltözéke többnyire katonához, szamurájhoz méltó méltó, két kardja pedig mindig vagy a kezében van, vagy az oldalán pihen. Békeidőben, vagy ha nem harcol, akkor hagyományos kimonót visel.

Jellem: Igen makacs, nyakas, ugyanakkor türelmes férfi, hiszen egy szamuráj mégsem lehet kapkodós. Okos, értelmes, éles eszű, kiváló harcos és talpig becsületes, ahogy egy szamurájhoz illik. A becstelenséget, hátbatámadást, vagy tiszteletlenséget senkitől sem tűri el, azt megtorolja. Bár rettenthetetlennek és talán félelmetesnek tűnik, de nem egy vadállat. Tud nagyon kedves és gyengéd lenni, akit pedig a szívébe zár, azt élete árán védelmezi. Nem bízik meg könnyen az emberekben, túl sokat csalódott már, ám mégsem lett egy megkeseredett alak. Hűséges ember, szavatartó, ha megígér valamit, azt be is tartja. Érdeklődő, kíváncsi személy.

Élettörténet: Az 1800-as évek közepe táján született egy nagybirtokos daimyo első és egyetlen fiaként. Egy húga van, aki már több éve egy gazdag szamurájcsalád örökösének asszonya és két gyermeket is szült férjének. Ren már fiatalon bizonyította, hogy van érzéke a harchoz, a lovagláshoz, az íjászathoz, így apja úgy határozott, katonai pályára küldi. Mindössze tizenegy éves volt, amikor egy kiképzőtáborba küldték és kemény edzésnek vetették alá megannyi vele egykorú fiúval együtt. Tizenöt évesen már hadba küldték, amikor belenőtt a férfikorba. Harcokban, csatákban, háborúkban edződött kemény férfivá, aki mindig betartja a szamurájok illemkódexét. Tizenhat évesen jegyezték egy nála négy évvel fiatalabb lánnyal, ám a lány nem sokkal később megbetegedett és meghalt. Rent nem igazán viselte meg a dolog, nem szerette a menyasszonyát, a lány inkább taszította. Tizenkilenc évesen vonult hadba a császári csapatok oldalán a Menny Fiának ellenségei ellen. Most huszonhét évesen éppen hazafelé tart a hosszú háborúskodás után, hogy egy kis nyugalma legyen, mielőtt újból a hadszíntérre viszi a sors. Benne jár már a férfikorban, de nem akar gondolni a nősülésre, pedig ő is tudja, hogy örököst kell nemzenie. Egyszer volt igazán szerelmes egy katonatársába, aki meghalt egy csata közben. Az ő emlékére horda a két fülbevalót a fülében.

Hobby: harc, lovaglás, gyakorlás, íjászat, haikuk, gyönyörködni a naplementében

Foglalkozás: szamuráj, katona

Extrák: ***Seme!***Bár nem nézné ki belőle az ember, de szereti a szép, egyszerű dolgokat***A fiúkhoz vonzódik, ami nem meglepő egy katonától, mindazonáltal nem henceg vele***Bár még fiatal, mégis a tábornoki rangig vitte***Jelenleg a Menny Fiának tizedik hadosztályát vezeti és igen szép eredményeket értek el a harcok során***Többször sérült már meg súlyosan***Érdeklődik a nyugati "barbárok" iránt, mert igen kíváncsi a kultúrájukra és a nyelvükre, amelyet nem mindenki néz jó szemmel***Nem nagyon szereti a lőfegyvereket, szerinte sokkal tisztességesebb dolog, ha valaki szemtől-szembe küzd meg az ellenségével és nem lesből lövi hátba***

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:46:19
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).