Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akasuna no Sasori
Kategória: Naruto
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Magas, 190 cm. Tűzvörös haja finoman omlik homlokára, nyakára, fülére. Angyali szép arca van, érzéki barna szeme, szépen ívelt szemöldöke. Arca általában komoly, nem igazán mutat érzelmeket. Ha mégis, az a ritka alkalmak egyike. Szép, nem túl izmos teste van, fehér hibátlan bőre. ( ebben a játékban ember XP ). Mint minden AKatsuki tagnak, neki is hosszú fekete, piros felhős köpenye van, körmei nagyon sötét lilára festve. Alatta nem igazán hord semmit, csak a nadrágot és a cipőt.

Jellem: Arrogáns, akaratos, domináns, sokat veszekszik Deidaraval az igazi művészetről. Érzelmeket ritkán mutat, így azt hinné az ember hogy nincsenek is, pedig vannak. Vágyik a szeretetre, igaz ezt még magának sem meri igazán bevallani. Művészetnek a maradandót véli, Deidaraval ellentétben. Nem szereti ha túl fiatalnak nézik, pedig mindenkinek van oka rá, hisz 28 éves létére 17nek néz ki. Szereti a nőket és férfiakat egyaránt, nem válogat. Néha kihasználja külsejének varázsát, ha vágyát akarja csillapítani. Ekkor az embereket is kihasználja, mert nem tud megmaradni egy mellett sem hosszú távon. Türelme nem határtalan, de nagy. Ha tekintete jeges és kegyetlen, valamint rideg hangja is párosul hozzá, megrettennek tőle az emberek.

Élettörténet: Homok ninja volt. Gyermekkorában szüleit elvesztette, nagymamája nevelte fel, ő tanította a bábmesterségre. Ismeretlen okokból a falu ellen fordult és elhagyta azt, missing ninné vált. Csatlakozott az Akatsukihoz, később Deidara lett a társa.

Hobby: emberi bábok készítése, főleg legyőzött ellenségekből, örök életű művészetének példamutatása.

Foglalkozás: S - szintű bűnöző, Missing-nin. Akatsuki tag.

Extrák: (Neve jelentése:Skorpió a Vöröshomoktól) Technikája: Iszonyatosan jó bábmester. Rengeteg saját bábúja van, és kitűnően tudja őket használni. A bábosok - főleg a fiatalabbak - az ő bábjait szokták használni, ezért közülül bárkit le tud győzni, mert ismeri bábjainak összes gyengepontját. (NEM KÖLCSÖNÖZHETŐ)

Engedélyezve: 2009. 08. 23.

Módosítva: 2009. 08. 23. 21:31:00
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).