Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Karin
Kategória: Naruto
Feltöltő: evanina

Kor: 18

Külső leírás: Borzas, dús fekete hajával kissé vad benyomást kelt, de a külsője pont olyan mint a bensője. Combig érő csizmáit, fekete mini nadrágját egy szürke kabáttal hordja. Kihívó külsejét még vonzóbbá teszi szép arca karcsú alakja és kerek mellei. Hosszú szempillákkal keretezett barna szemeiben ritkán látni érzelmeket, legfeljebb megvetést vagy dühöt lehet elég gyakran kiolvasni belőlük. Fejpántját nem hordja magával, a kunai késeit pedig a csizmája belső részében tartja.

Jellem: Az erkölcsös és a szűzies szavak jelentését szinte nem is ismeri. Elcsábít bárkit, ha szükség van rá vagy ha kedve van hozzá, de csak azoknak adja oda magát akik neki is megtetszik. Az egyéjszakás kaladjait már régóta nem számolja. Szerinte a külső adottságait mindenhogy ki kell használni, a céljai eléréséhez és ez a legnagyobb fegyvere a másik nemmel szemben. Intelligens, ravasz és átverni nagyon nehéz. Utálja ha parancsolgatnak neki, viszont ő imádja ugráltatni a körülötte levőket. Felbosszantani vagy keresztbe tenni neki, nagyon nem tanácsos mert bosszúálló típus, valamint az arronganciája az egekbe szökik.

Élettörténet: Apja és pontos születési helye ismeretlen, mivel egy egyéjszakás kaland "gyümölcseként" született. Később kunoichi lett belőle, de megfosztották egy idő után chuunin rangjától mert túl erkölcstelen, kegyetlen eszközöket hsznált - na meg a testét. Ezért elhagyta a szülőfaluját. Később egy missing nin-nel társult és tőle tanult kübelül egy évig. Egy éjszaka ANBUk találtak rájuk és a társát megölték, de őt nem sikerült. Egyedül folytatta az útját, amíg a Hang faluba el nem jutott. Ekkorra már A- szintű bűnözőnek számított. Ororchimaru felkereste akkor, és egy ajánlatot tett neki, de ő akkor nem fogadta el és elhagyta a falut. Később Sasuke és Juugo felkeresi és meggyőzik hogy csatlakozzon hozzájuk. Így ő lett a Hebi csapat harmadik tagja.

Hobby: ?

Foglalkozás: Hebi csapat 3. tagja

Extrák: Csapat: Suigetsu és Juugo, mint csapattárak, és Sasuke Uchiha mint csapatvezér - akit Karin már az első pillanattól meg akart szerezni magának, de eddig nem járt sikerrel.

Engedélyezve: 2009. 06. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).