Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zoé
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Dorcee

Kor: 24

Külső leírás: Sötétbarna haja közel melléig ér, szeme alapvetően barnák, de ha dühös, egész mély vörössé válik. Karcsú test alkatú, körülbelül 176 centiméter. Próbálja kihangsúlyozni nőiességét öltözetével, sokat sejtető öltözete éppen annyit takar, amennyit kell. Tökéletes idomokkal áldották meg az égiek. Imádja az ezüst ékszereket. Nyakában pentagram díszeleg, ezzel is jelzi, hogy a sötétség harcosa, és, hogy ért a mágiához. Több tetoválás is található a testén.

Jellem: Logikusan gondolkodik, problémamegoldó képessége átlag feletti. Alapjáraton csendes, addig nem hívja fel magára a figyelmet, ameddig nem muszáj, azonban sosem hagyna ki egy jó kis bunyót. Ha éppen nem missziót teljesít, teljes mértékben a szíve vezérli és akkor nem tűri az igazságtalanságot, azonnal a gyengébbek védelmébe áll, legyen szó nőről, férfiról vagy gyerekről. Viszont, amikor küldetésről van szó, a feladat ideje alatt teljesen érzéketlen, csak a kitűzött célt látja maga előtt. Ilyenkor képtelenség érzelmileg befolyásolni. Rendkívül hidegvérű, ha valakinek mégis sikerül kihoznia a sodrából, van, hogy napokig képtelen megnyugodni, vagy addig amíg meg nem semmisít valamit vagy valakit. Folyamatosan hajtja a tudás- és kalandvágy, imád utazni, más népeket megismerni. Nem szerepel a szótárában a "veszély" és a "félelem" szó.

Élettörténet: Ahroswen bolygóján látta meg a napvilágot, a varázserővel bíró emberek között él. Szülei nem sokkal születése után haltak meg, azokban az években, amikor népe a sárkányok ellen harcolt. Ezután az akkori uralkodó vette magához, aki rendkívül jó kapcsolatot ápolt az apjával. Zoéban látott lehetőséget, ezért a lány hat éves korában kezdte el a harcos kiképzést. Mindössze fél éven belül mesteri kardforgató lett, valamint megtanult remekül bánni a dobófegyverekkel is. Bár az átlagéletkor 13 év, Zoé már 11 éves korában mutatott jeleket arra, hogy képes használni a mágiát. Nem igazán érdekelték az elemi erők, inkább a mérgek. Hosszú évekig kutatott, végül sikeresen megbűvölte fegyvereit, melyeken, bár nem látszik, rendkívül mérgezőek, akár egyetlen vágás is halálos lehet. A lány 16 éves korára megtanított gyógyítani, ugyanis rájött arra, hogy ezekkel a mérgekkel kínozhatja is áldozatait, amivel kiszedheti belőlük a szükséges információt. Az uralkodó úgy vélte, Zoé kezdi elvetni a sulykot, és már szinte a kegyetlenség határait súrolja, ezért szóba hozta a lány szüleit, miszerint nem akarnák, hogy így élje az életét. Ez felkeltette Zoé érdeklődését, és addig kérlelte, zaklatta, fenyegette az uralkodót, amíg ki nem szedte belőle, hogy ki vagy mi felelős szülei haláláért. Ekkor kezdett el benne lángolni a bosszúvágy, és a sárkányok földjére utazott, hogy megölje azt a sárkányt, amelyik miatt árvaságra jutott. Hosszú évek múlva derült ki, hogy a sárkány, amit keres, néhány hónapja kimúlt. Úton hazafelé azonban találkozott egy fiatal, tapasztalatlan egyeddel, aki felajánlotta neki szolgálatait, annak fejében, hogy ne legyen annyira magányos. Mikor Zoé hazatért, szembesülnie kellett azzal, hogy az uralkodó, aki felnevelte, halott. A sárkányból harcost képzett, gyakran vele van küldetései során. A lény megidézhető. Mivel a béke ideje elérte a bolygót, Zoé úgy döntött, hogy bérgyilkos lesz, hiszen, ha csata és háború nincs is, a bosszú mindig jelen van.

Hobby: különböző harcművészetek, új ismeretek megszerzése, ismeretlen területek felfedezése

Foglalkozás: bérgyilkos

Extrák: Több tetoválásával és ékszerével fejezi ki azt, hogy jól bánik a mérgekkel *** A combján lévő tetoválással arra hívja a figyelmet, hogy egy sárkány a bajtársa *** A sárkány megidézhető

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! ()

Engedélyezve: 2011. 04. 04.
2013. 11. 16.

Módosítva: 2013. 11. 16. 15:00:50
Módosította: Dorcee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).