Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Erilnen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 269

Külső leírás: Barna tincsei lágyan omlanak vállára, s egészen fenekéig kísérik a karcsú testet. Legtöbbször összekötve hordja a dús hajzuhatagot, csak az arcát keretező frufru marad ki a copfból, s így nincsenek útban a hosszú tincsek. Egész lényéből sugárzik az elegancia, a nemesi vér. Az elfek között alacsony termetűnek számít, de szépsége a leggyönyörűbb elf nőkével vetekszik. A belőle áradó természetesség és visszafogott nyugodtság teszi megjelenését még vonzóbbá, a harmóniát csak a csillogó, érzékien vörös szempár bontja meg, mely többnyire udvariasan mosolyog. Az esetek többségében tökéletes pókerarccal rejti érzéseit az ajkain húzódó halovány, sejtelmes mosoly mögé.

Jellem: Általában vidám és optimista, mindenkiről jó véleménnyel van, de ha valaki csalódást okoz neki, nehéz, szinte lehetetlen feladat ismét a bizalmába férkőzni. Sosem adja fel elveit, makacs és néha túlzottan magabiztos és büszke, de mindezt olyan természetes varázzsal és ártatlansággal adja elő, hogy a környezetében élő tündék közül szinte senki nem sejt semmit személyiségének ezen oldaláról. Alapvetően békés természetű, nyugalmából nem könnyű kizökkenteni, s ha ez még be is következik, többnyire nem esik nehezére egy mosoly mögé rejteni valódi érzéseit. Látszólag sokakat közel enged magához, de igazán közel szinte senkit. Az elfek többségénél jóval nagyobb hatalommal rendelkezik, s ezzel tökéletesen tisztában van, de soha nem él vissza vele.

Élettörténet: Egész családját átjárja a víz varázsereje, vérükben van a hatalom. Apja, víz ország előző fea-jának erejét csak Erilnen bátyja, Nenheur tudta túlszárnyalni, ezzel közel 400 éves uralma után átvéve apjuktól a méltóságteljes címet. Ezután szüleik visszavonultak csendesebb életet élni, s a két testvér kettesben maradt. Fiatal kora óta imádta bátyját, ő tanította meg rá, hogy használja ki a vérében lakozó energiát, hogy uralja mesterien a víz elemet, s azóta is baráti viszonyt ápolnak.

Hobby: Az éjszakai égboltban és a csillagokban való gyönyörködés, Társaságban való részvétel

Foglalkozás: A Víz országának vezetőjének jobb keze

Extrák: Faj: Tisztavérű elf | Nevének jelentése: Ragyogó víz

Engedélyezve: 2010. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).