Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Scott Kinsey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: haaaani

Kor: 24

Külső leírás: Eléggé magas termetű és izmos alkatú emberről van szó, amit munkájának köszönhet. Mivel tánctanárként dolgozik, tökéletes fizikumúnak kell lennie, de ez meg is látszik rajta. Karizmatikus arca van, amit borosta díszit legtöbbet, mert kicsit lusta borotválkozni. Rövid barna haja van, ami elől zselézni szokott, hogy ne zavarja meg semmiben, meg így menőbbnek tűnik. Gyönyörű gesztenyebarna szemeivel meg csak úgy csábítja az embereket magához, legyen szó bármiről. Leginkább az elegáns öltözetet szereti, de minden féle ruhákat felvesz, ami az ízlésének megfelel.

Jellem: Eléggé kitartó egy személyiség, amit elakar érni azt eléri. Nehezen adja fel vagy talán soha sem. Nagyon egy büszke férfi. Gyorsan tud ismerkedni, és barátokra szert tenni. Társaság kedvelő. Van benne egoizmus, de nem nyíltan mutatja ki. Türelme akkora, mint a tenger szóval hatalmas. Nehezen lehet kihózni a sodrából. Ha valakit megszeret mindenét képes lenne odaadni érte.

Élettörténet: Americában született egy elég rossz városban. Anyja cigizett és ivott, apja pedig kurvákat futtatott, mellette meg drogozott. Apja sokszor megverte mikor kis gyerek volt. 14 évesen elmenekült nagyapjához. Négy évet élt nagyapjával, mert az öreg meghalt szívrohamban. Scottra hagyta a házat, és egy kis pénzt. Scott, csak az általános sulit járta végig. Nagyapja halála után alkalmi munkákat végzett. Mivel jó mozgása van, és szereti a táncot sokat foglalkozott vele. Egyszer volt életében komoly kapcsolata, de sajnos a lány elköltözött, így vége is lett. Az összegyűjtött pénzből, amiket részmunkaidős állásokból szerzett sikerült a házat felújítania. 20 évesen sikerült egy kis tánctermet bérelni, ahol táncot tanít.

Hobby: Tánc, tévé nézés, keresztrejtvény fejtés

Foglalkozás: Tánc tanár

Extrák: Van egy cicája, akit nyafinak nevezett el. Nagyon sok időt tölt a táncteremben.

Engedélyezve: 2010. 09. 19.
2011. 08. 25.

Módosítva: 2011. 09. 29. 21:16:23
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).