Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Shuuto Akihiko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: 29 éves

Külső leírás: 197 centi magas, feltűnően izmos férfi, aranybarna szemekkel. Sötétbarna, dús haját kibontva hordja, így a háta közepéig ér. Nem szereti a formális öltözékeket, mégis gyakran ilyesmiket kell viselnie. Markáns arcán legtöbbször nemtörődöm arckifejezés ül, rendkívül szórakoztatja hogy az emberek másnak látják mint ami igazából.

Jellem: Nyugodt és kiegyensúlyozott férfi, hiszen tudja hogy bármilyen problémát meg tud oldani, így vagy úgy. Magabiztossága bárkit megtévesztene, hiszen akkoris süt róla.. amikor éppen aggódik valami miatt. Munkájában könyörtelen, és kíméletlen, ezért is ítélték már el olyan sokszor. Rendkívül hirtelen haragú, ami rossz párosítás hatalmas igazságérzetéhez.. hiszen emiatt rengeteg kényes ügybe rángatja bele magát. Egyedi munkastílusa sokaknak szemet szúr, önkényesen büntet.. de csak azután.. miután bebizonyosodott valakiről hogy bűnös. Rendkívül intelligens férfi, nincs olyan dolog amihez ne értene..legalább egy kicsit. Kivételt képez ez alól a főzés.. amiben aztán lehetetlenül kétbalkezes.

Élettörténet: Rendőrnek készült kora gyerekkorától, ahogy az apja is, de miután az apját egy lövöldözésben megölték korrupt társai, ő nem tudta elfogadni hogy nem kapták meg méltó büntetésüket, és ő kezdett el nyomozni az ügyben, majd mikor rájuk akadt kishíján megölte a két férfit. Felfüggesztették az állásából, és élete végéig biztonságiőr lehetett volna egy áruházban, ha az akkori rendészeti miniszter fel nem figyel rá, jó megérzéseire.. és rendkívüli képességeire. Azóta visszakerült volt társaihoz.. de csak látszólag. A korrupt rendőrök és tisztviselők az ő asztala.. mondhatni saját fajtája ellen bérelték fel.. amit remekül és szinte teljesen észrevétlenül végez. Munkája méltán a legveszélyesebb az egész szervezetben, hiszen a maffiakapcsolatokkal rendelkező rendőrök és bírók már régóta el akarják tenni láb alól. Munkája miatt ismernie kell az összes olyan tiltott fegyvert és módszert amit a maffia tagjai és a velük kapcsolatban állók használnak, és néha neki is használnia kell. Néha úgy érzi.. a vékony határt ami elválasztja őt tőlük.. és még a jó oldalon tartja.. kezdi átlépni. Sosem elégedett azzal amit véghezvisz.. maximalista.. és mindig azt hiszi.. hogy csinálhatta volna sokkal jobban is. A magánéletben (ami szinte nincs is neki, a munkája miatt) is ugyanolyan változékony tud lenni, mint a munkájában. Nem bízik senkiben.. köszönhetően rossz tapasztalatainak.. és ezáltal a partnereit őrületbe kergeti ezzel a bizalmatlansággal, és azzal hogy akaratos és birtokló típus.

Hobby: bármi ami eltereli a figyelmét a munkájáról, szeret sportolni, járni a természetet, autót-repülőt vezetni

Foglalkozás: rendőr, korrupcióellenes nyomozó, beépített ügynök

Extrák: Imádja az olyan időtöltéseket amikor kettesben van a természettel, így a hegymászás és a barlangászás is nagy hobbyja. Gyermekkorától nagy szerelmese a madaraknak.. lakása tele van madarakat, főleg sasokat ábrázoló dísztárgyakkal. Van egy könnyűszerkezetes repülőgépe, amivel szabadidejében szeret felszállni és onnan nézni a várost.. és a környező hegyeket.

Engedélyezve: 2010. 08. 24.
2010. 12. 13.

Módosítva: 2010. 12. 13. 13:58:38
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).