Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Azarel (Rael)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lureka

Kor: nem tudni pontosan, néhány ezer éves lehet

Külső leírás: Félhosszú fekete tincsek keretezik finom vonású, mégis hideg arcát. Ezt szeme jegesen csillog, és pillantásával szinte ledöfni az embert, ha akarja. Bőre hófehér, amit fekete ruhái még jobban kiemelnek. Imádja az ezüstöt, ezért mindenféle ezüst ékszert hord magán. Gyönyörű fekete szárnyait el tudja rejteni a kíváncsi szemek elől.

Jellem: Igazi jégszívű démoni herceg. Nem okoz neki gondot megjátszani magát, és bármilyen módon elcsábítani, vagy megszerezni azt amit akar. Nagyon akaratos tud lenni, és ha valamit elhatároz abból nem szokott engedni, mégis ha megkapta, általában csak eldobja mint egy rongyot. Néha perverz és kihozza másokból azt amit mélyen rejtegetnek. Viszont sokszor magányos, ezért járja a világokat, hogy találjon valami érdekességet, „finom falatokat”. Eddig csak futó kalandjai voltak, de nem bánja, mert így szabadon járhat és nincs megkötve. Viszont ha valakit találna, aki fontos lenne számára, foggal-körömmel harcolna érte és nem engedné el könnyen.

Élettörténet: Lucifer első szülött fia. Már kisgyerekként elkezdték kitanítani, hogyan legyen Lucifer méltó utóda. Szép lassan igazi hidegvérű gyilkossá vált, és erejét tökéletesen tudta alkalmazni. Miután erejét kordában tudta tartani, apja szabad kezet adott neki, hogy tegyen amit akar. Mint trónörökös ki is használta a lehetőséget, és azonnal elindult, hogy felfedezze a világot és kipróbálja erejét. Mivel az első alkalommal kicsit túlzásba eset a rosszaságok terén, és szinte teljesen elszabadult, apja nagy nehezen visszavitte a pokolba és erejének egy részét elzárta. Ez arcán is látható, és olyan mint egy tetoválás. Azóta kicsit vissza fogottabban játszik a világokban. Általában magányosan járja a világot és ami vagy aki megtetszik neki, azt megszerzi bármi áron.

Hobby: sétálgatás, szex, szórakozás, utzgatás

Foglalkozás: Lucifer fia, a leendő örökös

Extrák: ifjabbik Lucifer ként is emlegetik néha. Arcán van egy tetoválás, ami erejének egy részét tartja kordában. Bár még így is hatalmas és az össze démon felett áll csak apja erősebb nála. Még az angyalokkal is el tud bánni, persze az arkangyalokkal neki is meggyűlik a baja. Fehér tincseit a hajában, elvileg anyjától örökölte, és azt a kevés jóságot és jóindulatot jelképezik, ami valahol mélyen benne él, bár ő még nem fedezte fel, hogy lenne benne ilyen érzés.

Engedélyezve: 2010. 08. 23.
2010. 11. 25.

Módosítva: 2010. 11. 25. 19:28:42
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).