Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Deidara
Kategória: Naruto
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: 175 cm magas, enyhén izmos karcsú testalkatú fiú, senki sem hinné róla, hogy S fokozatú bűnöző. Hosszú, csillogó szőke hajának pár tincsét hátul egy copfba fogva hordja, elől lágyan omlik bal szeme elé, ha ki engedi folyékony selyemként hullik vállaira. Égkék, fényesen csillogó szemei jól kifejezik pillanatnyi hangulatát, bal szemén viszonyt egy furcsa szerkentyűt hord, mely segít neki távol harcok során. Ruházatát a szokásos Akatsuki köpeny jellemzi, ami alatt egy testhez álló nadrágot és egy ujjatlan hálós felsőt hord, s épp úgy ahogy a többi Akatasuki tagnak körme lilás színben pompáznak.

Jellem: Beszédes, kissé hiperaktív, jókedvű (kivéve mikor Tobi is vele van), mindent képes kommentálni, mondandói végére általában egy „hmm”-t vagy „un”- rak, nyomatékként. Szeret játszani harc közben, hergelni a ellenfelet, hogy az még jobban szórakoztassa őt. Brutális és kegyetlen is tud lenni ha a harc megkívánja. Az „élj a mának!” mondás követője, nem hisz az öröklétben, szerinte a múlandóság az igazi szépség, művészet, ezért is nézi le Orochimarut. Nem tervez előre, harc közben gondolja ki taktikáját, lépéseit, ezért képes jól alkalmazkodni a fennálló helyzethez. Elismeri, ha valaki erősebb nála, nem becsüli (nem mindig) alá az ellenfeleit. Szívből utálja a Sharingant s vele együtt minden használóját főleg Uchiha Itachit.

Élettörténet: A Rejtett Kő falu, azaz Iwagakura missing nin-e, már fiatalabb korában elhagyta a falut, ismeretlen okok miatt. Miután felfigyeltek értékes képességeire, az Akastuki vezére elküldte Sasori-t, Kisame-t és Itachi-t, hogy győzzék meg csatlakozzon a szervezethet. Azonban Deidara visszautasította ezt, ezért Itachi alkut kötött vele. Győzeem esetén kellett csatlakoznia a szervezethet, s mivel Deidara óvatlan módon belesett a Sharingan csapdájába, ezért be kellett lépnie az Akatsukiab. Azóta gyűlöli Itachi-t, s edzi magát a Sharingan ellen, így bal szeme képes lett megtörni a Sharingan genjutsujait. Saját föld elemű jutsujának köszönhetőn, képes robbanó agyagszobrokkal gyilkolni (C1,C2,C3,C4). Szerinte ez a tökéletes művészet.

Hobby: Agyag szobrok készítése, majd azok felrobbantása, művészi hajlamainak kiélése, külsejét kihasználva huncutkodni egy kicsitXD

Foglalkozás: S osztályú mising nin és bűnöző, az Akatsuki tagja

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 06. 02.

Módosítva: 2010. 08. 08. 21:38:49
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).