Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gauche Suede / Noir
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 16, de 18-nak mondja magát.

Külső leírás: Ezüstfehér, kócos, rövid haja van, melynek egy tincse két szeme között az arcába lóg. Szemei lilásvörös színűek, világosabb árnyalatban („szépia” szemeknek is mondják őket). Tekintete szelíd, és nyugodtságot tükröző. Fehérbőrű, arca komor, csak egy kicsiny mosolyt látni rajta néha. Levél Méh egyenruhája a szokásos, csak egy fehér sál és egy fekete válltáska különbözteti meg a többitől. A sál (munka közben) mindig rajta van. Marauder egyenruhája egy hosszú, fekete palást és egy fekete egyberuha, pici sapkával a fején. A Shindan-ja nagyon különleges, és sokat jelent neki. A „Kurobari” (Fekete tű) szóval lövi ki a szíve szilánkjait, ezeknek színe fekete. Nem igazán törődik a külsejével, inkább csak a munkájával.

Jellem: Komoly, szinte sose látni mosolyogni. A munkája az első neki, és a húga boldogsága. Ezért bármit képes lenne feláldozni. Komor természete miatt nem sok barátja van, csak Aria és Lag voltak azok. Nem túl stabil a lelki világa, de inkább csak magában tartja az érzéseit. Nehéz bármilyen gesztusra vagy kifejezésre rábírni, így néha a szavai is elég üresnek tűnnek. Célja, hogy elérje a Levél Méhek legmagasabb szintjét, azaz, hogy Fő Méh legyen. Emlékezetkiesése után teljesen megváltozik, kegyetlen lesz, komor, de még mindig egy cél vezérli: hogy segítsen másokon. Itt már Roda az egyetlen barátja, az ellenállás többi tagjával nem foglalkozik, épp, ahogy a kormánnyal sem többet.

Élettörténet: A középvárosban született, anyja nem túl jómódú, apjáról nem tudni. Anyja a fény kiteljesedésének napján szülte meg a kishúgát, amibe bele is halt, de Gauche-nek a fény minden róla táplált emlékét elvette. Így aztán ő nevelte fel Sylvette-t, de örökké utálta magát amiatt, hogy nem adhat meg mindent a lánynak, nem teheti boldoggá, ezért elhatározta, hogy ő lesz a Fő Méh, és Akatsukiban, a nemesek városában fog dolgozni. Sylvette nem szerette volna, hogy bátyja egyedül hagyja, de Gauche nem tágított. Egy kézbesítés alkalmával találkozott Lag-gel, hiszen őt kellett kézbesítenie, mint levelet. A kézbesítés végére jó barátok lettek, és Lag a példaképének kezdte tekinteni. Onnantól Gauche keményen dolgozott, és mikor már majdnem elérte a hőn áhított Akatsukit, eltűnt. A Levél Méhek postája kirúgta, és többé nem lehetett róla hallani. Később ismét megjelent, de az emlékezete elveszett, ahogy a lelke is. Lawrence, az Ellenállás vezetője vette magához, és Maraudert csinált belőle. Új útitársa egy emberi Roda lett. Az első találkozásnál lelőtte Lag-et, aki akkor megesküdött, hogy visszahozza példaképe emlékeit. Kapott is hozzá egy megfelelő töltényt, amibe Gauche-nek kell levelet írnia. Gauche eközben a Levél Méhek munkáját akadályozza, harcol a kormány ellen, és az Ellenállás tagjaként mindent megtesz, hogy véget vessen az Akatsukiban folyó emberkísérleteknek.

Hobby: Levelek kézbesítése, később Levél Méhek akadályozása ebben, Ellenállás segítése, harc.

Foglalkozás: Levél Méh, később Marauder (egyben az Ellenállás tagja)

Extrák: Anime: Tegami Bachi (Letter Bee/Levél Méh), Tegami Bachi REVERSE (Letter Bee REVERSE/Levél Méh ELLENÁLLÁS). A Dingo-ja (segítője) Roda, egy fehér farkas, később Roda, egy fehérhajú csaj. Marauder neve Noir lesz, amit magyarul Noénak fordítanak, Lawrence pedig a „Sötétség” jelentést kötötte hozzá. Imádja a Levél Méhek konzerves levesét, különösen Sylvette „verzióban”, holott azt mindenki más szuperundorítónak tartja.

Képinfo: Hiroyuki Asada (http://www.zerochan.net/Hiroyuki+Asada)

Engedélyezve: 2010. 12. 31.
2013. 10. 16.

Módosítva: 2013. 10. 16. 19:46:23
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).