Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gilbert
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 18

Külső leírás: középmagas, karcsú fiú. Gyönyörű teste van, és fehér, hibátlan bőre. Égszínkék szemei mint a hajnali égbolt, gyönyörű nőies arca mint egy angyalé. Szőke haja lágyan göndörödve keretezi kivételes szépségét. Általában fehér pamutruhákat visel érzékeny bőrén, de a legjobban pucérkodni szeret. Hangja lágy és kedves, minden mozdulata kecses és finom. Sugárzik belőle valami belső energia, amivel vonzza magához a körülötte lévőket, habár önmagában a külseje is elegendő lenne. Ha belép valahová, az emberek visszafojtott lélegzettel fogadják.

Jellem: a sebzett vadállatok lélekmintázata jellemzi őt. Sok fájdalom érte nem csak a testét, a lelkét is, ezért kerüli mindenki társaságát, mindentől megijed, minden csak félelmet képes kiváltani belőle. Bizalmatlan, és könnyen pánikba esik, olyankor ha nem képes menekülni, vagy kitörni a szorult helyzetből, elveszíti a kontrollt önmaga felett, tombolni kezd, vagy éppen eszméletét veszíti, esetleg egymás után mindkettő. Ha békén hagyják, akkor nyugodtan elvan. Szeret olvasni, az állatokkal törődni, főleg a sérült kisállatok gondozásakor érzi jól magát, mert elfelejtheti kis időre a saját sanyarú sorsát. Szereti a zenét, gyönyörű hangja van, de soha nem énekel. Valaha gyermekként, nyílt és barátságos, kedves fiú volt.

Élettörténet: Családjától 8 évesen szakították el, semmit nem tud arról, élnek-e a szülei és a bátyja. Szép gyermekkora volt, csak folyamatosan utaztak a világban, sehol nem maradtak néhány hétnél tovább, így barátai sem voltak, iskolába sem járt, a szülei tanítgatták. Hogy miért volt minderre szükség? Gilbert családja az utolsó leszármazottjai a Napfény Gyermekeinek. Hogy ők kicsodák, lejjebb az extrákban elolvashatod. Folytonos menekülés volt az életük, ám egy napon minden elővigyázatosságuk ellenére egy vámpír klán lecsapott rájuk. Anyja nem volt fény gyermek, így vele nem tudni mi történt, valószínűleg már halott. Apját és bátyját vele együtt elhurcolták magukkal, és a vámpírtársadalom három legnagyobb vámpír fejedelmének birtokába kerültek. Gilbert jelenleg az európai vámpírfejedelem, Anthemus rabságában van. Bátyja Ázsiában Hanzo fejedelem birtokában, apja Amerikában Kirkland fejedelemmel él.

Hobby: zenehallgatás, kisállatok gondozása, olvasás, tánc, rajzolás, gyurmázás, úszás

Foglalkozás: préda

Extrák: a Napfény Gyermekei/Fény gyermekei olyan lények, akik az idők kezdete óta az emberek között éltek. Híres művészek is kikerültek közülük, az emberiség tudományos fejlődésének oroszlánrésze nekik tulajdonítható. Származásukról keveset tudni, csak annyi bizonyos, hogy életkoruk háromszorosa, akár négyszerese is egy átlagos emberének. Gyönyörűek, a kisugárzásuk lehengerlő. Az ókori és reneszánsz festményeken az angyalokat róluk mintázták. Gyógyító képességük csupán legenda, valójában nincs semmilyen különleges varázslatos képességük, kivéve egyvalamit: vérük az élet esszenciája. Minden sötét mágiát és halált magában hordozó lényt (vámpír, vérfarkas, és a többi alakváltó, élőholt, szellem, nekromanta) ellenállhatatlanul vonzódik hozzájuk. Ezek a kreatúrák a felvilágosodás évszázadától kezdve nagyon elszaporodtak a világban, és a fénygyermekek kihaltak általuk. Vérük apró üvegcsékben néha árverésre kerülnek, és csillagászati árakon vásárolják. Egy korty a véréből, és a vámpírok újra érezhetik az élet édes érzését, vegytiszta boldogságot és életörömöt, képesek a napfényben élni, erejük átmenetileg (néhány óra csupán) megsokszorozódik. Olyanok ők, mint a legerősebb és legcsodálatosabb kábítószer, ezért amikor Gilbert családját elkapták, kis híján földrészeket egymás ellen fordító háború tört ki a birtoklásukért, de végül megosztoztak a zsákmányon.

Képinfo: rajzolta: Feimo (http://google.hu/feimo)

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2013. 04. 13. 10:53:33
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).