Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lentus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Kinézetre 18 körül.

Külső leírás: Karcsú, törékeny kinézete ellenére, több erő lakik benne, mint bárki hinné, habár főként a fürgeségére támaszkodik. Félhosszú, szénfekete haja, tépett fazonnal keretezi elragadó vonásait. Csúcsos fülét, melyet fekete fülbevalók díszítenek, akár apjától, akár anyjától is örökölhette. A legvonzóbbak, a lilás fényben izzó szemei, melyek úgy villannak másokra, mintha a veséig látnának. Egész megjelenése gyönyörű, és csábító, főleg, mert szereti a kihívó, itt ott szakadt, vadabb öltözékeket. A nyakát díszítő nyakörv szerű kiegészítővel azt akarja szimbolizálni, hogy mivel nincs rajta lánc, nem kötődik senkihez. Leginkább feketébe öltözik, de a farmer bármely színárnyalatát kedveli. Hátán, lilás színekben pompázó tetoválás van, melynek halovány fekete csápjai, előre nyúlnak, a mellkasa felé, de itt már alig látszanak.

Jellem: Megzabolázhatatlan és irányíthatatlan, éppen ezért gyűlöli, ha parancsokat osztogatnak neki. Szeret hisztizni, mert úgy könnyebb elérni a dolgokat, mint kemény munkával. Ha kell, úgy hízeleg, mint egy macska, de ugyan akkor a törleszkedés mellett, bármikor az ember kezébe mar. Makacs és kiszámíthatatlan, könnyen bajba kerül, és kissé nehezen kecmereg ki belőle. Nem szereti vállalni tettei következményét, néha olyan, mint egy neveletlen kölyök. Pedig okos és ravasz, mindig tudja mikor mit mondjon, hogy a dolgok neki kedvezően alakuljanak. Csak nagyon ritkán mutatja meg a sebezhetőbb, jóindulatú oldalát.

Élettörténet: Igazi kis pokolszökevény. Apja nagy hatalmú démonúr, aki számtalan elvárást állított gyermekeivel szemben, és megkövetelte tőlük, hogy mindennél jobban tiszteljék Lucifert és őt. Két idősebb gyermekével nem is volt gondja, ám legkisebb fia, folyton ellenszegült. Utálta a szabályokat, nem követte a parancsokat, nem tisztelte akiket kellett volna. Mielőtt azonban komolyabb büntetést szabhatott volna rá, Lentus megszökött, és a földre menekült, mag mögött hagyva a poklot. Pokolszökevénnyé vált, de sokszor visszatér, hogy bosszantsa a démonokat. A földön egyszerre üldözik az angyalok, és a pokol lakói, ugyan azzal a céllal. Visszaküldeni oda, ahonnan jött. Ő pedig újra és újra kicsusszan a kezeik közül, és élvezi a halandók között eltöltött napjait. Hol bosszantja őket, hol segít nekik, ha ezzel keresztül húzza más démon számítását.

Hobby: mások heccelése, alakváltás, alvás

Foglalkozás: -

Extrák: Démoni erejeként, képes alakot váltani, enyhe szinten befolyásolni a halandókat és tárgyakat mozgatni. A tetoválását születése óta viseli, és az anyjától örökölte, aki egy természet szellem volt. Többi testvérének más az anyja, de az övé meghalt, mikor őt szülte.

Engedélyezve: 2010. 08. 19.
2010. 08. 28.

Módosítva: 2010. 08. 28. 17:45:47
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).