Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Esgalloth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Az elfek között fiatalnak számít, de emberi években mérve már több száz éves

Külső leírás: Csodálatosan szép elf. Arca már-már nőiesen szép, selymes, szőke haja pedig háta közepéig ér. Felső ajka valamivel keskenyebb, mint az alsó, sokat viccelődik vele családja, hogy ez is tökéletesen bizonyítja, mennyire makacs és kezelhetetlenül kíváncsi természete van. Szemei enyhén mandulavágásúak, az erdő nyugodt zöldjét idézik, szinte megbabonázzák, aki rápillant. Fülei még az elfek közt is egyedien szépnek számítanak, tökéletesen íveltek. Magassága 175 cm, testalkata szálkásan izmos. Ruháival igyekszik hangsúlyozni alakját, de figyelnie kell arra is, hogy valamilyen formában jelezze, hogy ő az egyik nemesi család sarja, ezért állandóan hord valamilyen ékszert.

Jellem: Ahogy egy nemes elfhez illik, az esetek többségében próbál méltóságteljesnek és komolynak tűnni, de igazi jelleme mégsem ilyen. Szereti a szép dolgokat, szeret nevetni és igazán kíváncsi természete van. Egyik nagy hibája, hogy hajlamos lenézni másokat, de fajtársait soha. Nem fél, nem ismeri a félelem és a rettegés érzését, ezért családja sosem engedte, hogy egyedül messze kóboroljon. Nem ijed meg az idegen fajok képviselőitől sem, ebből pedig már többször akadt gondja, sokszor más elfek mentették ki a szorult helyzetből. Igazi makacs, fiatal elf.

Élettörténet: A halandókhoz képest ő is ősöreg, ahogy fajtársainak többsége, hiszen az elfeket az első istenek, az ainuk teremtették. Együtt fejlődtek és változtak magával a természettel, ez pedig különösen igaz az olyan erdei elfekre, mint amilyen Esgalloth is, akinek szülei az először teremtettek között voltak, innen ered nemesi rangjuk is. Egyébként ő családjának egyetlen gyermeke, ezért is vigyáznak rá olyan nagyon, hiszen, ha édesapjával bármi történne, akkor neki kell átvenni a vezetést. Kíváncsisága sokszor bajba sodorta már, és gyakran felejti el, hogy nem tökéletesen halhatatlan, hiszen az elfekre az öregség és a betegségek valóban hatástalanok, de a fegyverek okozta sebektől semmi nem védi őket. Többször került már a halál kapujába, de mindig megmenekült.

Hobby: Elkóborolni tiltott területek felé, esetleg, nyugodtabb napokon egy fán ücsörögni és onnan figyelni az eget és hallgatni az erdő hangját

Foglalkozás: -

Extrák: Faja: erdei elf *** Neve rejtett virágot jelent, amely arra utal, hogy mennyire próbálja óvni őt családja a külvilágtól, hiszen hihetetlenül szép, értékes és okos. *** NEM JÁTÉKOS KARAKTER, befejezett játékom volt vele, de többet valószínűleg nem játszik.

Képinfo: Nem az enyém. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2019. 02. 17.

Módosítva: 2019. 01. 30. 00:39:04
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).