Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mercutio
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 18

Külső leírás: Vörösesszőke (inkább vörös), vállig érő haja, és világoskék szemei vannak. Bőre kicsit barnás, ez azért van, mert szinte sosincs zárt helyen. Nyakában egy nyaklánc lóg, ezt szinte sose veszi le. Szereti a vad, vagány ruhákat, az élénk színeket, és amikben feltűnik. A kicsit bő, fehér ingeket sem veti meg. Imádja a feszülős gatyákat. Arca majdnem hibátlan. Az utcán mindig tizedmagával látni, szóval nagy részben csak bandákban jár. Arckifejezései egész egyediek, ha örül, akkor nagyon látszik rajta, ha mérges, az még jobban. Néha festi is magát, de csak a hecc kedvéért, vagy ha éppen beöltözik valaminek. Szeret a tömegbe olvadni. Szereti az ékszereket.

Jellem: Szabados gondolkodású, mókamester, hosszú és cifra mondatokban beszél, ügyesen bánik a szavakkal. Minden húzósabb dologba benne van, és ő minden vésznek a fő okozója/kitalálója. Eléggé szadista módszerei is vannak. Nagyon találékony, de az eszét szinte sose használja jóra. Lételeme másokat piszkálni. Energikus, viccelődős, gyerekes. Annak ellenére, hogy mindenkit pácba kever, senki sem utálja, legalábbis a Montague-k közül. Imád harcolni, a Capuleteket páholni, legfőképpen Tybaltot, mivel ő a legfőbb riválisa. Neki a szerelem semmit sem jelent, nem szeretett még senkit igazán, és nem is akar szeretni. Önfejű, nem tűri, ha segíteni próbálnak neki, és azt sem, ha veszít. Nagyon jól énekel és táncol. Sose akart jobb életet. Vérbeli bajkeverő.

Élettörténet: Escalus herceg és Paris rokona, tehát nemesi származású, de őt ez nem különösebben érdekli. Nem Montague és nem is Capulet, viszont láthatóan a Montague-k pártját fogja, mivel a Capuletek között ott van a legfőbb riválisa, Tybalt is. Az ő ötlete volt, hogy lopózzanak be a Capuletek báljába álarcban. Rómeó és Benvolio legjobb barátja, ám nem mindenben támogatja őket: Rómeó Júliával való kapcsolatát mindennél jobban ellenezte, de végül kénytelen volt beletörődni a dologba. Amikor Rómeó nem hajlandó kiállni Tybalttal, ő megteszi, és amikor Rómeó közbeavatkozik, Tybalt Rómeó hóna alá szúrva sebzi meg halálosan. Halálát megbosszulandó Rómeó megöli Tybaltot, s emiatt száműzik. Halála előtt megátkozza Veronát, és az átok be is teljesül: a két család örökösei öngyilkosok lesznek (bár nyilvánvalóan nem Mercutio átka miatt).

Hobby: Bajt keverni, srácokat cseszegetni, harcolni, táncolni, énekelni, szórakozni, csajozni

Foglalkozás: Bajkeverő

Extrák: Könyv: Shakespeare - Rómeó és Júlia. Shakespeare legkedveltebb karaktere. Foglalt, Öcsimé.

Képinfo: Semokan (http://semokan.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2010. 08. 23.
2012. 01. 30.

Módosítva: 2012. 01. 30. 20:20:39
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).