Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yue Lenoa
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: 20

Külső leírás: Rövid ezüst haja van, és vakítóan kék szeme, csodaszépen kidolgozott teste, amit nem is restell mutogatni. Imád olyan ruhába bújni, amiből a lehető legtöbbet meg tud mutatni: feszülős nadrágokat, és mindent látni engedő bőrfelsőket. Szereti az ezüstöt, nagyon sok van belőle rajta is, ékszerként. Ám ugyan így imádja a piros és a kék minden színét. Általában vörös kis főnixével szokott mutatkozni. Elsőre lerí róla, hogy mágus, ha nem álcázza magát.

Jellem: Semmi sem az, aminek látszik; és sosem tudhatod, mit láthatsz majd egy pillanat múlva. Amikor először meglátod, úgy tűnik, hogy egy könnyed madár, akit akárki megtarthat, játékos, bájos, már-már törékeny. Kacér, olykor gyermeteg. Ám elég egy szó vagy egy pillanat, és máris olyan lesz, mint a tenger, mély, és kiszámíthatatlan, haragja rettentőbb, mit akármelyik haragistené. Elérhetetlen, és hideg, mint a hőn szeretett fémei. Hangulatember, és kiszámíthatatlan, igazi jellemét senki sem ismeri. Olyan, mint a varázslatai, sosem lehet tudni, mikor mutatja igazi oldalát.

Élettörténet: Kicsi korában megvolt benne a mágikus képesség, ezért szülei jó pénzért elküldték egy mágushoz, hogy kitaníttassák. Gyorsan tanult, apró kis bűvészmutatványoktól az alakváltásig mindent, azonban egyik átváltozása alatt valami félresikerült, és búzaszőke haja majdnemhogy hófehérré változott. Ott találta meg a főnixtojást, amiből nem sokára kikelt az ő örök utitársa, és segédje, akit a szeme fényénél is jobban félt. Mikor 17 évesen úgy vélte, többet tanára nem mutathat, nekivágott, és minden királyi udvarnál megállt, hogy némi szórakoztatást nyújtson szép pénzért, illetve ha van mágusuk, tanuljon tőle. Megtanulta tisztelni az egyensúlyt, amit a mágiájával sokszor majdnem kibillent, hiszen vakmerő, és szinte semmitől sem riad vissza. Ezernyi nyelven tanult meg, hiszen mindenütt járt, és éppen ezért senki sem tudja, hogy honnan származik pontosan. Öltözéke neki inkább kényelmes, mint hovatartozását eláruló jellegzetes öltözék. Sehová sem tartozik, szabad, ezért is akarja magának megnyerni több város ura, de nem szereti az álcázást, ezért sehol sem szokott sokáig időzni. Kedve szerint jön-megy, és örömmel segít a település lakosainak, ha kell. Sosem kér érte semmit, csak többségében kosztot és szállást. Nem tudni, jó vagy rossz oldalon áll-e, mert mindig önmaga ellentéte.

Hobby: kápráztatás, szórakozás, rendezvényeken való botránycsinálás.

Foglalkozás: majdnem mestermágus

Extrák: Nem egyszer ölt csupán szeszélyből, nem tudhatod, mikor fordul nála a kocka. Olyan, mintha skizofrén lenne, de igazából a jellembéli változásokkal éri el, hogy ne kerüljön hozzá senki közel. Irtózatosan fél minden szorosabb kapcsolattól, ezért ha valaki erővel kényszeríti valahol maradásra, nem marad válaszolatlanul a kérdés. Kíváncsisága, tudásszomja pedig az eget veri. Érdeklődését bármi felkeltheti, ami kell neki, azt csellel, vagy pénzzel szerzi meg.

Engedélyezve: 2010. 08. 15.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 12:42:42
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).