Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Naoki Rokurou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 23

Külső leírás: Vonzó arcát, tépett fekete haj keretezi, melynek kissé kékes árnyalata van a napfényben. Szemei ében feketék, és bár mimikájának tökéletesen ura, a tekintetében nem tudja maradéktalanul elrejteni az érzelmeit, onnan van esélye a szemfüleseknek kiolvasni azokat, ha éppen elzárkózik minden mással. Teste karcsú, de szépen kidolgozott, hála a rendszeres mozgásnak, ruganyos, szálkás izmokra tett szert. Nem véletlen, hogy mennyire sikeres és keresett a szakmájában, valamint ostromolják folyamatosan a hódolók. Magasságügyileg pont megfelelő, se nem túl magas, se nem túl alacsony. Baloldalát egy vörös sárkánytetoválás díszíti, melyet azután csináltatott, hogy befutott, és már nem neki kell megfelelni a felkéréseknek, hanem fordítva. Bőre puha, érintésre csábító, mivel elég egészségesen étkezik, még ha nem is szándékosan, ezért szinte hibátlan. Változatosan öltözködik, de mindig szem előtt tartja, hogy kényelmes, mozgásra alkalmas ruha legyen rajta, de mégis megfeleljen a divatnak, valamint jól is álljon neki. Utóbbival nem sok gondja akad, hisz kevés ruha nem áll jól rajta. Ékszert hangulattól és alkalomtól függően visel, egy nyaklánc van, amihez jobban ragaszkodik, ezt bátyjától kapta.

Jellem: Sok szempontból nem az a tipikus modell jellem. Sose jutna eszébe gyötörni magát a siker érdekében, és nem fog másokat lelökni a kifutón, hogy több esélye legyen. Az anyja se volt ilyen, és az ő nyomdokait követi. Persze nincs is szüksége ilyen dolgokra, mert remek génekkel áldotta meg a sors, és normális kereteken belül, de dolgozik azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Makacs, ha valamit a fejébe vesz, nem veri ki onnan senki. Bár kedves és segítőkész azokkal, akik véleménye szerint megérdemlik, tud hűvös és gunyoros lenni azokkal, akik kihozzák ezt belőle. Határozott, és nem egy eltaposható, elnyomható személyiség, és erre hamar rájön, aki lebecsüli, és nem nézi többnek egy csinos pofinál. Helyén van az esze, és kevesen tudják, de az üzleti világban is jól mozog, bár ott a bátyja és apja a szakértő. Már jó ideje nyíltan meleg, és eleinte félt kissé attól, hogy ezt megsínyli a karrierje, de végül túllendült a sajtó a dolgon, és már nem csámcsognak rajta. A nők persze azóta se akarják elhinni, és mindig próbálkoznak, de persze a férfiakból sincs hiány körülötte, főleg az üzleti és egyéb rendezvényeken keresik a különböző mágnások és üzleti kiskirályok a kegyeit. Ő pedig nagyon is tisztában van az adottságaival, szeret is flörtölgetni, játszadozni velük, de többnyire vigyáz, hogy ne lépjen át egy vonalat, tudja őket elutasítani, ha akarja. Mivel igen udvariasan tud lepattintani bárkit, eddig még nem sokszor ütötte meg a bokáját a flörtölgetései miatt. Ha valami mégis elfajul, meg tudja védeni magát, meg általában bátyja is ott van, aki lazán tetszeleg a testőr szerepében, ha szükség van rá. Nem volt még szerelmes, hosszabb-rövidebb kapcsolatai viszont akadtak, és mindig van jelentkező, de utálja, ha valaki csak a külsejéért van vele.

Élettörténet: Viszonylag szerencsésnek mondhatja magát, ha a családjáról van szó. Apja, Tora Rokurou önerőből tornázta fel magát a középosztályból a gazdagok világába, és a cége azóta is az egyik legsikeresebb Japánban. Mivel még nem volt gazdag, mikor elvett egy Amerikából érkezett, modell lányt, abban is biztos lehetett később, hogy nem a pénzéért ment hozzá. Nem is lehetett volna boldogabb, mikor megszületett az első fia, Chris, feleségének azonban kissé nehezebb dolga volt. Akkor még sikerült visszatérnie az eredeti szakmájába, és sokáig nem is vállalt új gyereket. Jó öt év múlva született csak meg Naoki, és ezzel véget is ért a modell karrierje. Ezt jó pár évig rosszul viselte, és ez megkeserítette kisebb fiával való kapcsolatát. A kisfiú nem értette, miért viselkedik vele hidegen és elutasítóan az anyja, mikor másokhoz mindig kedvesen és segítőkészen fordul. Vagy hét éves koráig sokkal közelebb állt az apjához és bátyjához, akik mérgesek is voltak a nőre, de változtatni nem igen tudtak. Aztán, mintha csak egy iszonyatosan elhúzódott, szülés utáni depresszió ért volna véget, Susan elkezdett törődni Naokival. Ez persze rendesen összezavarta a fiút, és még pszichológushoz is vinni kellett egy ideig, hogy kibújjon a kagylóhéjból, amibe menekült a változások elől. Nem túl könnyű két év következett, de az eredményért megérte. Naoki kedves, segítőkész, könnyen barátkozó, de viszonylag csendes gyerek lett, és mivel apja tudta mi a kemény munka, fiainak is igyekezett megtanítani a normál értékeket. Nem tolt mindent eléjük, a maguk útját kellett járniuk, és míg Chris apja, addig Naoki anyja nyomdokaiba lépett. Hálás is volt a remek génekért, mikor felkapott és igen sikeres modell lett. Ugyanakkor, nem szállt el magától. Apja kedvéért elment egyetemre, így az üzleti világgal is tisztában van, de a modellkedés az ő szakterülete, az anyja menedzselésével. Jellemügyileg is felnőtt ehhez a világhoz, ami csak elősegíti a boldogulását.

Hobby: Úszás, futás, tánc, ezek formában tartják, és élvezi őket. Szórakozás, bulizás, flörtölés, a munkája, olvasás. Fotózás, képanyagért járni a várost. Ha megfelelő partnert talál, szex.

Foglalkozás: Modell

Extrák: ** Imádja a trópusi gyümölcsöket, akár étel, akár gyümölcslé formájában.** Az egészen profi fényképezőgépét az első modellkedésért kapott pénzből vette, és bár azóta vannak újabb gépei, nagy becsben tartja. ** Igazi profi a munkájában, olyan kisugárzást, mimikát, testtartást vesz fel, amit csak kívánnak tőle. Már színészkedni is hívták, de ahhoz nem igen van kedve, mindig elutasítja őket.** Nem csak a flörtölgetésben jeleskedik, az ágyban is kiváló, de válogatós partnerek terén, és az egyéjszakás kalandok helyett, jobban vágyik hosszabb kapcsolatokra. Még nem talált rá, de keresi a szerelmet, olyan kapcsolatot szeretne, mint amilyen a szüleinek van.** Vyvynek.

Képinfo: Nem saját! ()

Engedélyezve: 2013. 01. 29.
2014. 10. 20.

Módosítva: 2014. 10. 19. 21:50:51
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).