Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Watari Alice
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 21

Külső leírás: alacsony, karcsú még sem kifejezetten karcsú alkatú lány, aki i társadalmi rétegét meghazudtoló szépséggel bír. Bőre hibátlan, puha, csupán kezein árulkodik pár karcolás arról, hogy fizikai munkát is végez. Arca nőiesen szép, és csinos, is szépségpöttye még inkább kiemeli finom vonásait, puha ajkait, kávébarna íriszeit. Rövid, ében tincsei puhán ölelik körül arcát, s karcsú nyakát. Civilben feszülős nadrágokat, és bő fölsőket hord, maga sarkúval, mely külön ismetető jegye. Mikor saját magánakcióira megy, maszkos, giccses, kislányoknak való, arisztokratákat kifugarázandó koronát, és bőrruhát visel.

Jellem: intelligens, ravasz lány, akinek meg van a magához való esze. Mégis mindig megy a saját feje után, vakmerő, és hajlamos eltérni a megadott tervtől, amit rendszerint egy kockázatosabb megoldással helyettesít. Utálja az arisztokráciát, ugyan akkor csapattáraival összetart, nagy benne az igazságérzet, s ha a célról van szó, akkor ölni is képes. Kemény a lelke, mégis képtelen elviselni, ha valakivel kegyetlenkednek, ilyenkor sutba vágja a teret, és rögtön cselekszik, nagyon együtt érző, és gyakran képtelen parancsolni heves természetének, ugyan is a lobbanékony dühkitörős is jól jellemzi őt. Büszke, és van tartása, nem szereti az erkölcsi fertőt. Vannak elvei, amiket sosem ad fel. A legőrültebb ötleteket képes előhozni tarsolyából, és meg is valósítja őket. Pörgős lány, jó vezető, és még jobb színész.

Élettörténet: beleszületett ebbe a mocskos világba, ám gyermekkora még sem mondható szomorúnak. Sok barátra, és boldog családra tett szert. Szülei úgy nevelték, akár egy kis porcelán babát, addig míg meg nem ölték őket egy nyilvános tüntetés során, ugyan is aktivisták voltak, akik a jobb életkörülményekért harcoltak. Ezután a többi hasonlóhelyzetű gyerekkel alapított egy bandát, mely mára már ez egész szervezetté nőtte ki magát, ami titkon az arisztokrácia kiiktatásán, a nép lázításán és a normális élet megteremtésén fáradozik. Itt kap feladatokat, de rendszerint sajt szakállára dolgozva megjelenik egy-két forgalmas helyen, hogy vulgáris, arisztokráciát és a rendszert szapuló dalocskákat zengjen, hogy felébressze a népet elferdített álmából.

Hobby: éneklés, olvasás, dárcozás, főleg ha egy közismert „kék vérű” képét ragasztja a céltáblára

Foglalkozás: lázadó/ amit épp feladatból rábíznak

Extrák: AU (Alternatív Univerzum). A III. világháború során a Földet atombombák hada csonkította meg, tette szennyezetté, szedte áldozatait. A megmaradt emberek a még ép és viszonylag kevéssé sugárfertőzött területekre tömörültek, ahol azóta is próbálják fent tartani magukat. Japán is egy ilyen hely, mely hála technológiájának sikeresen védve maradt az atombomba háború pusztításától, még ha nem is teljesen. Diktatórikus országgá vált, ahol két társadalmi osztály jött létre: Az erkölcstelen, a megmaradt természetes erőforrásokat élvező gazdag arisztokrácia, kik viktoriánus ruhákba bújtatva tengetik mindennapjaikat, és a nyomorba döntött, mindenüket elvesztett, szmogban és mocsokban élő szegények. Minden az arisztokrácia kezébe került, s hála a média és a propaganda hatalmának, virtuális agymosással hihették el a néppel, hogy mindennek így kellett lennie, és hogy nincs joguk lázadni. Csak ők élvezhetik privát birtokukon a megtisztított vizet, a kék eget, a zöld füvet, és a bio ételeket, míg a gettóban már csak a gazdagok által elhasznált, többször vegytisztított víz, a növények ábrándja, az űrhajós kajának is jóindulattal nevezhető étel és a szennyezett levegő, föld maradt. A néppel elhihetik, hogy csak az ő joguk a tiszta, sugárzástól mentes élet, ők pedig élhetnek a nyomorban boldogan. (Az arisztokrácia lévén, hogy az antik tárgyak mindig értékesek voltak, viktoriánus holmikkal veszik körbe magukat. Lovas hintóval járnak, ami szintén ritka, mert a háború után kevés állat maradt... Ez a trendi. Saját maguk gyáraikban tisztítják a radioaktív-szennyezettségű vizet, s vezetik Tokio alá a hulladékot, melynek attól esélye sincs megtisztulni. És mivel pénzük és technológiájuk is van, s mivel csupán saját társadalmi osztályukkal hajlandók szaporodni, kifejlesztettek egy géntisztító műveletet, amivel génállományukat és vérüket megtisztítsák a hasonló állományoktól, hogy a vérfertőzést elkerüljék.) (Semmi repkedő autók, sugár fegvyeverek, csupán a számítógépek fejlettek.)

Engedélyezve: 2010. 08. 12.

Módosítva: 2011. 06. 28. 14:52:05
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).