Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sebastian Michaelis
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: kortalan

Külső leírás: Magas, karcsúnak, nyúlánknak tűnő alkat, viszont annál izmosabb. Mindig elegánsan, öltözik, de főként csak egy ruha van rajta, és az a komornyik öltözete. Ruházatának kabátja, és minden más különleges, erős anyagból készült, mindig rendezett és sima, soha nincs rajta gyűrődés. Szemei sötétbarnák, bőre hófehér, tincsei hollófeketék, és mindig rendezetten állnak, akár csak ruhája. Hátul rövid, elöl viszont hosszabb tincsekben keretezi szép arcát. Mindig kesztyűt visel, hisz alatta körmei feketék, és látható kézfején a tontetragramma. Ha démoni ereje aktiválódik, szemei élénkvörösen, talán kissé lilás csillogással világítanak. Mindez persze csak emberi alakjában, hisz démon formáját halandó még soha nem látta.

Jellem: Lojális és ragaszkodó, persze nem hátsó szándék nélkül. Fogalmazzunk úgy, annyira ragaszkodó, mint egy oroszlán, aki épp belemártotta karmait a kiszemelt prédába. Ciel tökéletes példa erre, gazdájának tekinti, mivel alku köti hozzá. Amíg Ciellel kötött alku be nem teljesedik, bármiben rendelkezésére bocsátja magát, legyen az akármilyen lehetetlen tűnő feladatot elvégez (Szénné égett húsból vacsorát varázsol, vagy kábítószercsempészek egész hálózatának kiirtása csupán néhány evőeszközzel). Rendkívül művelt és találékony. Magának való, aki soha nem osztja meg gondolatait mással, és még valódi indítékait is homály fedi. Mivel valódi kora ismeretlen, számára nem jelent semmit a vagyon a hírnév, és az effajta földi gyarlóságok, csak és kizárólag az emberi lelkeket tartja igazi örömnek. Egyetlen dolgot imád az pedig nevezetesen a macskák, szinte már mániákusan szeretgeti őket.

Élettörténet: Az animében az első perctől kezdve jelen van. Találkozásuk Ciellel akkor valósul meg, mikor Ciel őt idézi magához fogva tartása során. Ekkor köt vele egyezséget, azaz szerződést, mi szerint amíg nem éri el bosszúját, addig Ő szolgálni fogja, cserébe megkapja a lelkét. Ekkor kapta tőle, a Sebastian Michaelis nevet. Tökéletes komornyikként viselkedik, és az egész házat szinte csak ő tartja rendben. Akiket szolgálókat felvett, nem azért vannak, hogy a ház körüli tevékenységet lássák el, bár szeretnének segíteni, hiába más céljuk van. Mindent elrendez, tökéletesen vezeti a házat, és bármilyen parancsát teljesíti Cielnek.

Hobby: mindent tökéletesen elintézni, sütni, macskákat szeretgetni.

Foglalkozás: komornyik

Extrák: ANIME: Kuroshitsuji (démoni komornyik). Kölcsönadva Husinak.

Engedélyezve: 2010. 08. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).