Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Oliver Ryley
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 20

Külső leírás: Elég magas, szálkás izomzatú. Sötétbarna tincseit főleg hátul szokta fölzselézni, erre mindig szakít időt, akármennyire siet. Arca inkább aranyos, mint férfias, emiatt gyakran bosszankodik is. Fekete szemei csillapíthatatlan kíváncsisággal csillognak, de vadászat közben a rideg nyugalom árad belőlük. Bőre halvány, sok kisebb heg teszi igazán változatossá. A kényelmes, sötét ruhákat kedveli, amikben gyorsan és halkan tud mozogni. Fegyvereit a legkülönbözőbb helyekre tudja elrejteni, szinte kifogyhatatlan belőlük.

Jellem: Makacs és hajthatatlan. Ha egyszer valamit a fejébe vesz, akkor képtelenség hatni rá. Megfontolt és precíz, de még így is gyakran kerül szorult helyzetekbe, ahonnan csak gyors probléma megoldó képességével tud kikerülni. Szereti az újdonságokat, az érdekes dolgokat. Kíváncsi, de mindemellett elég lusta is. Gyakran gondolkodik hangosan, szereti megtárgyalni a dolgokat saját magával. Másokkal kedves és nyílt, viszont áldozataival szemben kegyetlen és hűvös, szeret hamar túlenni a dolgon. Nem gyűlöli a vámpírokat és más lényeket, csupán azt teszi, amire nevelték. Unja az állandó gyilkolást, új kalandokra vágyik.

Élettörténet: Családja már hosszú ideje vadássza a vámpírokat, vérfarkasokat, és egyéb fenyegető természetfeletti lényeket. Már kis korában elkezdték belé nevelni az alapokat. Mind harcművészetekben, mind a fegyverek használatában tehetségesnek bizonyult, ám még így is nővére árnyékában kellett fejlődnie. Állandó jelleggel dörgölték az orra alá, hogy nem képes túlnőni egy lányon. Végül tizenöt éves korában szakadt el végleg a cérna, és elszökött otthonról. Alkalmi munkákból tartotta fönn magát, sokszor került bajba, de így is boldogan tekint vissza erre az időszakra. Amikor csak tehette utazott, rengeteg érdekes emberrel találkozott, és még a mágia világába is belekóstolt. Két év elteltével végre elhatározta magát egy hazalátogatásra. Kicsit aggódott, hogy milyen fogadtatásban lesz része, de minden ötlete messze járt a valóságtól. Amíg távol volt, nővére meghalt furcsa mód nem vadászat, hanem egy egyszerű autóbaleset következtében. Úgy érezte tartozik annyival szüleinek, hogy átvegye testvére helyét, így az elmúlt 3 évben azt teszi, amit családja elvár.

Hobby: lustálkodás, gyakorlás, új dolgokat tanulni

Foglalkozás: vadász

Extrák: Remekül leplezi, de valójában eléggé szégyenlős. Válogatós, tekintve, hogy sok ételre allergiás.

Engedélyezve: 2010. 08. 09.
2010. 08. 29.

Módosítva: 2010. 08. 29. 11:06:43
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).