Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gualtiero Volonté
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több száz, ezer fölött

Külső leírás: Magas, határozott megjelenésű. Arca több mint arisztokratikus, gyönyörű, és felejthetetlen szépségű, mint a legtöbb tiszta vérűnek, avagy nemesnek. Fülei hegyesek, ezért csak ritkán mutatkozik meg, emberek előtt pedig szinte soha, nem szeret feleslegesen félelmet kelteni. Füleit néha el tudja rejteni tejföl szőke fürtjeivel, melyek igaz sápadtabbá, de még szebbé teszik arcát. Frufruja egy kis csavarban hullik homlokára, ezzel sármos külsőt kölcsönözve magának. Szemei jég kékek, igézőek, és az a különös tulajdonsága van, hogy ha fellángol ereje, avagy vérszomja, a pupillája vörösödik be, írisze kék marad. Nagyon ritka, és egyedi ez a vonás, családjában eddig csak neki volt ilyen szeme. Szereti a tradicionális öltözéket, így abban jár mindig, nagyon ritka, hogy kipróbálja az újabb ruházatokat, de abban nem is érzi igazán jól magát. Nem veti meg az ékszereket sem, füleiben egy-egy kereszt lóg, néhány ujján nagy köves gyűrű pihen.

Jellem: Céltudatos, temperamentumos, önző, vasmarokkal tartja a rendet társadalmában. Nagy tiszteletnek örvend, ezért mindig rengeteg figyelmet kap, már születése óta. Ettől lett valamelyest egoizmusa is, viszont ő is tiszteletben tartja a nála idősebbeket és erősebbeket. Ezekből persze nincs sok, de azokat tiszteli. Mindig kihasználja erő, és tudás fölényét, nem beszélve csáberejéről. Bármennyire is rideg, félelmetes a külseje a gyönyörűség mellett, mégis szenvedélyes szerető. Megválogatja partnereit, csak a különlegességeket szereti, különösen hajt a szépségre. Partnereivel úgy bánik, hogy a legszebb gyönyört okozhassam, mert számára nem csak saját vágyai jelentik a legnagyobb élvezetet, épp ez benne az olasz vér. Van igazságérzete, így szolgálói között is csak azokkal bánik durván, akik igazán megérdemlik, és ezért is tisztelik. Kedves, csak a maga módján tud lenni, amit sokan nem értenek meg, ezért néha magányos.

Élettörténet: Olasz származású, tisztavérű család szülötte, ami azt jelenti, hogy felmenői között csak vámpírok voltak. Mindig megkapta a kellő, sőt a túláradó figyelmet, gondoskodás és „szeretetet”. Jól kitanították, így elég sok mindent tud, mégis szeret olvasni, régi/új könyveket gyűjteni, amit unalmas perceiben forgat. Nem rég óta vámpírúr, csal alig 100 éve, mióta szüleit elhurcolták, azóta sem tudja okát, de nem is mer kutatni ez után, hisz tudja, hogy a vámpírtanács ellenzi. Nő, vagy férfi nem számít neki, a lényeg, hogy gyönyörű legyen.

Hobby: antik tárgyak, könyvek, hangszerek beszerzése, avagy eladása, cserélése

Foglalkozás: Olasz vámpírúr, műgyűjtő

Extrák: Ha ereje körüllengi, olykor halvány, szürkés-fehér ködfoszlányok jelennek meg teste körül. Szereti a komolyzenét, főleg a zongorát, s habár tud szépen játszani rajta, mégis sokkal jobban szereti, ha neki játszanak. Nem viseli el, ha ellent mondanak neki, ez talán az egyik gyengepontja, ez tudja kihozni a sodrából. Ilyenkor bedühödik, könyörtelenné, szadistává válik, mindent elfeledve, teljesen elvakult lesz, és csak akkor eszmél fel újra, ha lenyugodott.

Engedélyezve: 2010. 08. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).