Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rómeó Rossi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 18

Külső leírás: Barna, puha, kissé kócos haja rejteni próbálja arcát, melyen eddigi élete igencsak tisztán látszik. Számos seb és heg tarkítja, ami elsőre igen ijesztőnek tűnik. Egyik seb következtében a bal szeme megsérült, és furcsa pirosas színben játszik. Nem túl magas, 170 cm környékén játszik, mindig kicsit görnyedten jár, szálkás izmai vannak, egyáltalán nem feltűnőek.

Jellem: Az első benyomás róla hogy sötét figura. Gúnyos, laza, nemtörődöm, a mások sértései lepattognak róla, ám ha eldurvul a helyzet, az ő ökle sül el először. De legbelül több mint érzékeny. Egy összetiport játék, aki mindenhonnan csak hátbatámadást vár, és fájdalmat. Iszonyatosan szeretetéhes, mégis a felé nyúló kézbe mélyen ereszti fogait. A kemény és sötét álcát vette fel vértként a világ ellen, mégis odabent puha, és védtelen. Tekintete olyan dolgokról mesél, amiket senki sem érthet meg, tapasztalatokról, melyeket senki sem élt át. Kintről legyőzhetetlen macsó, belül egy nyüszítő gyerek.

Élettörténet: Nem született a felső egymillióba. Egykeként született egy családba, ahol az apja minden pénzüket elitta, és állandóan verte őt is meg az anyját is, akit többször teherbe ejtett, és végül eszméletlenre verte. Gyerekkora abból állt, hogy bújkált apja elől, mert ha megtalálta, iszonyatos verést kapott. Amikor iskolába került, zárkózott és különc volt, ha valaki közeledett felé, elmarta maga mellől. Pszichológusok foglalkoztak vele, mert szerintük a zárkózott és lázadó viselkedése segélykiáltás a világ felé, de Romeó nem foglalkozott velük. Alig tízévesen tárgyalások és szociális munkások kötege bolygatta fel életét, és végre sikerült anyjával kikerülnie apjának karmai közül, aki viszont minden rendőrségi és bírósági figyelmeztetés ellenére gyakran ellátogat hozzájuk, mégha hónaponta máshová is kell költözniük. Iskolából gyakran lógott, sosem tudott beilleszkedni, hiszen nem sok időt töltött sehol sem, városról városra, országról országra költöztek. A dohányzásra elég fiatalon szokott rá. Sosem voltak barátai, közeli ismerősei, ellenségei viszont annál több, és sokszor összeverekedett az iskolatársaival. Ahogy kijárta az alapiskolát, a középet kezdte, anyját támogatta, amiben csak tudta, és ha kellett, éjszakai munkát is vállalt. Egyedül otthon tudja elengedni kicsit magát, mert egy állandó burkot emelt maga köré, mindenkitől várja, hogy mikor fogja bántani, ám legbelül törékeny,mint egy üvegbaba. Igazi magányos farkas, hiszen senki sem érti meg, és nem is akarja, hogy megértsék. Általában mindent el képes viselni, de ha az apja feltűnik, egy idegroncs lesz belőle, míg el nem tűnik. Bár Rómeónak hívják, jobb szereti a Romero becenevet.

Hobby: egyedüli császkálás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: dohányzik, és odavan a puha és szőrös állatkákért, bár a világért sem árulná el. Ha apjával találkozik furcsa rohama van, nem kap levegőt, és sokkot kap.

Engedélyezve: 2010. 08. 09.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 10:43:37
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).