Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dárius Medwin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: 40

Külső leírás: Magas izmos testalkatú férfi. Szeme színe sokszor piros, de barna is szokott lenni. Álláig érő szürkés-lilás haja van. Hibátlan arca van, amit mindig ridegséget mutat a világ felé. Mindig elegáns ruhákban jár.

Jellem: Egy önimádó alak az egyszer biztos. Intelligens, mindig megfontolt. Nehezen lehet kihozni sodrából. Ha kedve tartja akkor tud kegyetlen is lenni, de szeretni is képes csak azt ki kell érdemelnie annak a személynek. Bizalmatlan a halandókkal vagy más lényekkel. Ha valamit elakar élni cseleket vett be. Birtoklási vágya vetekszik önimádságával.

Élettörténet: Emberként húsz évesen meghalt, de démonként éledt újjá. Emlékei megmaradtak. Emberi életében utcai gyerek volt egy drogos anyával és egy alkoholista apával. Hamar lelépett otthonról és az utcákat járta. Egy kisebb bandához csatlakozott. Húsz évesen ölt először, és menekvés közben lelőtte egy rendőr. Démonként éledt ujjá. Nem tudja, hogy miért. Harminc év telt el azóta. Elköltözött, és egy nagyobb városba menekült. Új életet kezdett. Most egy jó menő cége van. Párszor futott össze más démonokkal, akiket sikerült megölnie. Embert nem öl csak akkor, ha szükséges.

Hobby: Olvasás. Harcművészet. Sex

Foglalkozás: Cég tulajdonos.

Extrák: Egy erős démon. Tárgyakat tud irányítani. Nagyon gyors. A tűz elemet tudja használni. Ha erős érzelmek keringenek benne (harag, vágy..stb) szeme színe piros lesz. Van egy kardja, ami újjáéledésekor mellette volt. A fiúkhoz vonzódik.

Engedélyezve: 2010. 08. 12.
2010. 09. 19.

Módosítva: 2010. 09. 19. 00:49:08
Módosította: haaaani

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).