Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kim Pierce
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 19

Külső leírás: Minidig elegánsan és bizalom gerjesztően öltözik. Szőke, félhosszú, kissé kócos haja néha eltakarja aranybarna szemeit. 168 centijével nem feltűnő, így könnyen el tud bújni, és ha kell ravaszul kijátszva ellenségeit szökik meg. Nem túl erős, de nem is erejéről, inkább eszéről híres. Ha kedve támad, sapkát húz a fejére, amivel úgy néz ki mint egy ártatlan kisfiú.

Jellem: Igazi szabadúszó, és nem tűri jól, ha korlátozzák. Nagyon okos, és ravasz fiú. Szereti kijátszani és átverni ellenségeit, vagy bárkit, aki az útjában áll. Kék szemei szinte mindig vidáman csillognak, főleg ha trükkjeit mutathatja be, vagy épp villoghat a tudásával. Másrészről, ha valaki kiérdemli a bizalmát kedves és mosolygós fiú, bár kevés barátjával is szeret pimaszkodni és piszkálódni. Imád játszani, jelentsen ez bármit az ágyon és párnák közt történő játékokon kívül. Nincs magánélete, de nem is vágyik senkire. Utálja, ha valaki megpróbál rá mászni minden előzetes nélkül, bár egyébként is.

Élettörténet: Árvaházban nevelkedett, ahol nem bántak velük túl jól. Sokszor verték őket, éheztették és megbüntették akár a legapróbb ügyetlenségért. Már a kezdetektől fogva gyűlöli és azóta is borzongva gondol vissza azokra az évekre, amit ott kellett tölteni. Szép pofija miatt őt nem bántották nagyon, reménykedve, hogy elviszik és egyel kevesebb gondjuk lesz, de sajnos így sem kellett senkinek. Viszont természetéből fogva pimaszkodott és átvert minden nevelőt, amikor csak tudott. 15 évesen megszökött, néhány barátjával együtt az árvaházból. Azóta magányosan él és önellátó lett. Bekerült az alvilág rétegeiben, bár csak „szórakoztató” fiúként. Szinte pillanatok alatt megtanult kártyázni, és jött rá, milyen kis kapuk vannak a szabályok között. Azóta remekül él. Kitűnő kártya játékos és szemfényvesztő lett belőle. Ha játszik ajkai mindig egy halvány, ravasz félmosolyra húzódnak. Azóta sokszor keveredett bajba, de mindig megúszta száraz bőrrel. Sokszor próbálták már megerőszakolni ezért kicsit fél a szextől és maga sem tudja, melyik nem iránt vonzódik.

Hobby: utazgatás, új trükkök tanulása

Foglalkozás: szórakoztatás, szemfényvesztés/pénzkicsalás és néha kis apróságok beszerzése

Extrák: Mindene a játék, nem tudja megállni, ha fogadásból, vagy bármi másért játszani hívják, viszont mindig ő kérdezi meg elsőnek, hogy mibe kerül ez neki. Nincsenek tévhitei.

Engedélyezve: 2010. 08. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).