Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Abunai Taiga
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 29

Külső leírás: Magas, izmos férfi. Rövid, világosbarna haja és acélkék szemei vannak. Nagyon jóképű, és elegáns férfi. Általában öltönyt hord, vagy egyenruhát. Első pillantásra félelmetes megjelenésű, és tekintete fagyos akár a hideg acél, de amikor megszólal kellemesen simogató mély hangján és elmosolyodik, bárkit levesz a lábáról. Utóbbi ritka jelenség nála, mert nagyon komoly férfi. Szinte soha nem mosolyog.

Jellem: határozott, magabiztos, kegyetlen. Ez a három tulajdonság biztosította számára, hogy azzá váljon, ami. Ugyanakkor ezeknek is köszönheti magányát. Nem tud senki közel férkőzni hozzá, hogy oldja ezt a keserű érzést, mert a munkája miatt személyisége nem teszi lehetővé. Ezért inkább csak a fizikai igényeinek kielégítésével foglalkozik, és csak alkalmi vagy rövid távú kapcsolatokba hajlandó belemenni. Titokban azonban (persze ezt nem vallaná be magának) vágyik a szeretetre, egy társra.

Élettörténet: egy árvaházban nőtt fel, szeretet nélkül, magányosan. Zárkózott gyermekből egy zárkózott felnőtt lett, mégis hatalmas igazságérzettel áldotta meg a sors. Mivel kemény gyermekkorának köszönhetően a szíve és a lelke is kérgessé vált, nem jelentett problémát számára a harcművészet tanulása. Magas intelligenciájának köszönhetően pedig kiemelkedett a többiek közül, és kiváló tanulmányi eredményeket ért el. Elvégezte a rendőrakadémiát és a jogi egyetemet. Végigsétálta a ranglétrát, de nagyon gyorsan jutott fel, tehetségének és intelligenciájának köszönhetően. Rendőrfőnök lett. Befolyásos, jómódú és megbecsült. Igazságszeretete töretlen, ezért megvesztegethetetlen. Emiatt nagyon sok ellensége van mind az alvilágban, mind a politikai szférában, de nem tudnak ártani neki. Nincs gyengepontja.

Hobby: szeret olvasni, zenét hallgatni és dolgozni. Karban tartja testét a rendszeres futással, és harcművészetekkel. Egy komolyabb edzés után szívesen ül be egy kávézóba, hogy a napi újságot olvasgatva elfogyasszon egy fahéjas kávét. Ez a gyengéje.

Foglalkozás: Rendőrfőnök

Extrák: ----

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2009. 09. 15. 23:14:34
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).