Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Reizo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 20

Külső leírás: Divatosan kicsit tépett szőke haj, szürkéskék szemek, komor megjelenés. Általában sötét ruhákat visel, szereti a fémekkel díszített öltözéket. A lapockájára van egy művészien kidolgozott szem tetoválva, számos fülbevalója van, valamint a ruhák alatt pár nyaklánc, és persze egy szép ezüst gyűrűje is van. 175 cm, és gyönyörűen ki van a teste dolgozva. Mégis hideg aura veszi körbe. Tekintete vetkőztet, és időnként perverz félmosollyal ajkain veti ki hálóját esti báránykájára.

Jellem: Olyan, mint egy jégszívű sárkány. Ha bárki iránt melegséget táplálna, minden bizonnyal úgy érzi, hogy a szíve felolvad, és ő meghal. Persze ez nincs így, csak kicsit babonás. Nem hisz semmilyen családi és baráti melegségben, csak a saját érdekeiben. A cél szentesíti az eszközt. Igen komolyan veszi a munkát, de a magánéletében imád élvezkedni. Tekintete rendkívül kifejező, főleg amikor úgy méreget, mint egy darab sütit a tányéron. Nem érdekli túlzottan a másik fél, mindig csak ő lebeg szemei előtt, kicsit udvariatlan, időnként mogorva, és mivel nincsenek barátai, nem is tenne meg értük semmit se. Forrófejű, bizalmatlan, a világ nem érdekli túlzottan, de a játékokért odavan...

Élettörténet: A család tipikus fekete báránya. Apja egy nagyobb bank igazgatója, anyja meg egy divatlap szerkesztője, idősebb bátyja ügyvéd, másik meg orvos, csak ő volt az, aki világéletében küzdött ez ellen a skatulyázás ellen. Lógott a tanításokról, állandóan rendőrök vitték haza, és mivel nem szerették, ő sem szeretett senkit. A szomszédok állatait kínozta szemrebbenés nélkül. Szüntelenül eljárt mindenféle edzésekre, szép cseleket tanult, lőni, és így remek, máig tartó kondíciót szerzett, meg acélköteg szerű izmokat. Mikor végzett a suliban elment otthonról, ahol nem is hiányolták, és letagadták a létezését. Elzüllött, és ,,rossz” társaságba került egyesek szerint, bár ő úgy véli, hogy ennél jobb élete már nem is lehetne. Egy kereskedőnél tanult, majd halála után átvette a céget, s így az alvilágnak kellő dolgokat mindig beszerzi bár borsos áron. Ha bárkinek valami ritkaságra, különlegességre van szüksége, akkor Ryuut keresik fel, mert ha jól fizetnek, megbízható. Onnantól a családja világát ,,fent”-nek hívta, és azt a helyet, ahol volt, ,,lent”-nek. Nagyon hamar elterjedt a híre, a rendőrök keresik odafent, bár ő nem bújkált soha, és az üzletfelek odalent, akik (annak ellenére, hogy a rendőrök kérdeződésekor mást mondanak) mindig megtalálják ha kell. Nem szeret központban lenni, ugyanakkor szereti, hogy fontos szerepet tölt be a sötét pokol bugyraiban. Ennek ellenére realista, és ha egy fenti jól fizető ügyfél keresi fel, nem ellenkezik. Nála a pénz beszél. Számtalanszor eljátszotta már a halálát. Mivel vannak idők, amikor nem megy jól az üzlet, olyankor a média előtt szépen megjátssza, hogy meghal, és ezzel a sok játékkal a végtelenségig össze tudja keverni az embereket. Kedvenc filme a Fűrész, és abból a ,,Van ez a játék” részek.

Hobby: szex, szórakozás,

Foglalkozás: alvilági kereskedő

Extrák: partidohányos, imádja az édességeket/finomságokat, rendőrség keresteti. Imád játszani. Senki sem tud az ő kis múltjáról.

Engedélyezve: 2010. 08. 06.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 12:44:55
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).