Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rai
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 22

Külső leírás: Sokat ad magára és a megjelenésre, mindig valami különleges bőr vagy előnyeit hangsúlyozó kelme van rajta. Szinte bármilyen ruhában lenyűgöző. Metsző kék szemei mintha mindig mindent látnának, ugyanakkor gonoszkásan csillognak. Hosszú fekete haja lágy és selymes, sokszor gyöngyökkel van díszítve, vagy szalagokkal. Kidolgozott teste van, arca kicsi arroganciát tükröz, és birtoklási vágyat.

Jellem: Nagyon nehéz eset. Kicsit feljebbvalóként viselkedik, bár nincsenek téveszméi. Puha mozgása van, akár egy ragadozó macskának, és tényleg olyan a jelleme is. Amint kiszemeli az áldozatát, nincs határ, megszerzi. Csökönyös, és iszonyatosan féltékenykedő tud lenni, ami az övé, azt senkinek nem adja, még megnézni sem. Éppen ezért rettentő jó azokkal, akiket elejtett, udvarias, és senkinek sem lehet panasza, amíg a kívánságát teljesíti. Szereti a kényelmet és a fényűzést, ám ha valaki felhergeli nagyon bosszúálló tud lenni, és tombolni szokott. Kitűnő üzleti érzéke van. Hangulatember.

Élettörténet: Árvaházban nőtt fel, sosem ismerte a szüleit, és amikor kikerült az intézetből, hiába is kereste őket, nem talált a nyomukra. Rendes tanuló volt, bár kicsit csapongó, a lányok és fiúk egyaránt imádták. Ő meg azt a képességét, amit apró gyerekkora óta fejlesztgetett, mégpedig a gyermeki angyali ,,bűbáj”. Ami csak annyiból áll, hogyha az ember szépen áll a dolgokhoz, mosolyogva és udvariasan, nagy átlagban mindent megkap, legyen az információ, ajándék, vagy bármi más. Két évvel azután, hogy az intézetből kilépett, és végleg öntörvényű életet élt egy kis saját cégnél, felbukkant egy jakuza, akiről kiderítette, hogy ő az apja, és mint értesült, ha a kedves apuci bedobja a kampót, ő örökli a jakuza posztot, ha készen áll rá. Természetesen akkortájt kezdett el mindenféle fegyverrel megismerkedni, és az apjától annak rendje és módja szerint eltanulta az ,,üzletet”, a harcművészetet, és a karddal, tőrrel nagyszerűen bánik. Lőfegyverrel kevésbé. Megtanulta, az alvilág bugyraiban kiben bízhat legkevésbé, hogyan viselkedjen, és a ,,szabályokat”, s bár még mindig van mit tanulnia, meg van elégedve a sorsával, és készen áll két kézzel kapaszkodni ebbe a világba, ha kell. Minden türelmetlenség nélkül várja a trónt, addig is élvezi a fenékig tejfel életet. Egyetlen olyan furcsasága, amivel apja nem tud megbarátkozni, az a pillangó imádata, otthonában van egy kis gyűjteménye is, élő és holt pillangókból is, annak ellenére, hogy szánalmasnak tartja őket egy gombostűvel átszúrva, egy vitrinben. Hangulatához hűen öltözik, s minden ruháján valami különleges fedezhető fel. Nevének jelentése: bizalom, mennydörgés, villámlás)

Hobby: játszópajtás keresése, szórakozás (takarjon ez nála bármit), párbajok

Foglalkozás: jakuza apuka örököse; tanonc

Extrák: Különleges dohányok élvezete, valamint imádja a pillangókat. Féltékenységi rohamai messzemenően túl vannak reagálva. Valamint megjelenése rendkívül csábító, az emberek körülötte ösztönösen minden kívánságát teljesítik.

Engedélyezve: 2010. 08. 06.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 10:48:19
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).