Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Everard Lemmer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több mint 1500

Külső leírás: Igazán magas, robosztus alkat, emellett izmos és erős a megjelenése. Sokakban félelmet keltő. Haja hosszú fekete színben pompázik, imádja selymes fürtjeit kiengedve hordani, hisz ha ereje fellángol, akkor arcát simítják a tincsek. Arca angyali szobor szépségű, nem csak hófehér színe miatt, hanem simasága és határozott vonalai is erre utalnak. Tekintete sötétlila, mindig szigorú és agresszív, hogy bárkit megfélemlíthessen, hogy hordáját kordában tudja tartani. Szereti a keletibb kultúrákat, a tradicionális ruhákat, olykor a régi ruháiba bújik, de ha a környezete megkívánja, a modern dolgok sem állnak távol tőle. Kedvenc kabátja hosszú fekete színű, és egy ezüst sárkány minta ékeskedik rajta.

Jellem: Hideg és kegyetlen, első pillantásra bárki ezt állítaná, főleg ha szemébe néz. Megjelenése hűvösséget sugall, ugyan akkor magas tiszteletnek örvend, nem csak azért, mert félnek tőle. Vasmarokkal tartja kordában alattvalóit, logikus, számító és szigorú vámpír. Élvezi a hatalmat, a tulajdonait és sokszor úgy érzi bármi az övé lehet. Mivel igen régi, és tiszta vérű családból származik, ezért rá vonatkoznak a vámpírok alap „gyengéi”. Nem jár nappal utcán, csak éjszaka, a háza is teljese le van védve ez ellen. Habár az ezüst is veszélyt jelent számára, nem egy ruhán ezüst díszek csillognak, fitogtatva bátorságát. A testi vágyat természetesnek tartja akár hímnemű akár nőnemű iránt, így nem is szokása visszafogni magát. Nyílt szavú, nem érdeklik az etikettek, és a régi szokások.

Élettörténet: Az első vámpírok korában született, és már akkor is hófehér hajjal született. Anyja és apja testvérek voltak, és szerelmükből Ő született. Jól viselték gondját de bármennyire próbáltak belőle tisztességes és csendes fiút faragni, nem sikerült. Sok időt töltött nagybátyjával akit nagyon megszeretett, és ő vezette be a vámpírok valódi életébe. Jellemét is tőle örökölte, valamint felfogását. „Csak a félelem lehet úr minden felett, és ha te magad vagy a félelem, te leszel mindenek ura.” Mivel erős a képessége, ezért bátran alkalmazta fokozatosan és folyamatosan ezt az eszmét. Mikor szülei meghaltak, Ő örökölte mindenüket, ami az Brit vámpír uralom kevesebb mint hatodát jelentette. Amikor elérkezett Amerika felfedezése és a hatalmas vándorlások, a nagy vámpírurak mind nekiindultak az ismeretlennek, több terület és hatalom reményében, ezzel nem is figyelve arra, hogy Everard maradt egyedül Angliában, így ő lett a szigetország egyetlen vámpírura, azóta is a leghatalmasabb, és mindenki a követője. Hogy a hétköznapi emberek előtt leplezze valódi mivoltát, így számítógépes gyár és részvény tulajdonos, rengeteg alvállalata van, amiből boldogan elél. Sokszor engedi ki alattvalóit portyázni, és Ő maga is olykor nekiindul az éjszakának, hogy finom falatokat keressen, igazán válogatós. Mivel Ő az egyetlen vámpírúr az egész szigeten, nincs aki parancsoljon neki, vagy ellenezze azt, amit csinál, mert valójában ezek a portyázások tiltottak. Legközelebbi alattvalóin kívül – akik körülbelül 10-20-an vannak – nem látta még soha senki.

Hobby: szex, perverz vágyainak kiélése.

Foglalkozás: Vámpírúr

Extrák: Habár ez elsőre nem látszik, neki az is elégedettséget és gyönyört tud okozni, ha ágypartnerének is örömet szerez, persze ezt mindig elrejti szadista dolgai mögé, hogy eltakarja egyetlen gyengéjét. Képessége telepatikus, de csak tárgyakon tudja használni, emberi lényeken nem. Mozgat és felemel, hajlít bármit, ami élettelen, emellett persze rendelkezik a vámpírok alap képességeivel.

Engedélyezve: 2010. 08. 05.

Módosítva: 2010. 08. 06. 08:46:47
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).