Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alfred F. Jones
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 19 (maga az ország, felfedezésétől számítva csak párszáz)

Külső leírás: Energikus, fiatalságából eredendően, és igényli a legnagyobb luxust. 177 centi, elég magas. Haja szőke, bár az animében világosbarnára váltották. Rövid, frufrus frizurája van, amiből egy tincs mindig az égnek mered. Szeme kék, és szemüveget visel, amire egyrészt tényleg azért van szüksége, mert a sok videojátékozástól elromlott a szeme (másrészt pedig ez jelképei Texast). Felsőteste kidolgozott, és egyáltalán nem tűnik kövérnek, még akkor se, ha tényleg az (na jó, talán egy kicsit mégis). Természetfeletti teherbíró képessége van, mint a hangyáknak. Arcán mindig mosoly bujkál, vagy bárgyú vigyor, vagy olyan állati kifejezés, amit nem is akarunk megnevezni. Öltönye és katonai egyenruhája is világosbarna, előbbihez vörös, utóbbihoz foszöld nyakkendőt visel, mivel igen ökobarát ország. Mindegyik alá fehér inget vesz, egyenruhája fölé pedig egy barna dzsekit, ami fekete prémes, a bal mellén egy csillag van (zászlójára utalva), a bal vállán egy repülő (légierejére és repülőimádatára utalva) és a hátán egy hatalmas fehér ötvenes (államainak számára utalva). Inkább ebbe látni, mivel nem szeret elegáns lenni. Elmaradhatatlan kelléke még a fekete kesztyű és a távcső. Amúgy farmerben, meg XXL méretű, feliratos, vagy éppen csillámos flitteres és rikító pólóban szokott járkálni, nem nagyon ad magára, de hát ez megbocsátható, tekintve, hogy amerikai. Szeret beöltözni, jelmezeket felvenni, és hülye pofákat vágni. Szinte mindig van nála egy hambi meg egy shake, mindig morzsás vagy tejes a szája, meg úgy eszik, mint egy disznó, de az ő ruhájából mindent ki lehet mosni. Szeret menőnek mutatkozni, ez szerinte egyelő a lezserséggel. Igazi nemzetszerető szépfiú, valószínűleg még az alsógatyája is USA zászlómintás!

Jellem: Egy totálisan leírhatatlanul és elviselhetetlenül nagy IDIÓTA. Az ötletei abszurdak, megvalósíthatatlanok, fegyvere viszont annyi van, hogy inkább ne akarjon senki rosszba lenni vele. A környezete kissé elhanyagolja, kevés barátja van. Úttörő személyiséggel bír, mindig pozitívan gondolkodik. Vakon bízik a hősökbe, a szabadságba és az igazságérzetébe, de legfőképpen magába. Derűs és erős srác, de jóval nagyobb hatalommal bír, mint amennyivel kellene. Gyakran meggondolatlanul cselekszik. Jóba van Japánnal, talán a fejlettségi szintjük miatt is (ami agyi szintre már merőben nem vonatkozik). Mindenek ellenére Amerika erős nemzet, akaratos, és mindig el is éri, amit szeretne. Arrogáns, mindenbe beleüti az orrát. Angliával a kapcsolatuk nem olyan jó, a függetlenségi háború elrontotta, de akármennyire is szeretné letagadni, még mindig nagyon szereti, és felnéz rá. Titokban nagyon vágyik rá, hogy elismerje őt. A főztjét viszont utálja, előszeretettel kritizálja is, holott kisgyerekként mindig megette és dicsérte (de azt is elmondhatja, hogy ő az egyetlen ország, aki még bírja gyomorral, és nem lesz baja tőle). Ellenben mindenféle ételt meg tud enni, akár kék, akár foszforeszkál. Nagyon nagy fantáziával rendelkezik, imád kutatni, a tévé előtt tespedni, és horrorfilmeket nézni, Anglia fantasy lényeit mégsem látja (ő maga viszont az UFO jelenségek törzskönyvezett országa). Ha akar, tud komoly is lenni, és normális emberként viselkedni, de ez ritka esetek egyike. Nem tudja, mi az a nátha, sose beteg vagy szomorú, ha őt ilyennek látni, akkor már tényleg baj van. Gyorskaja őrült, ezzel akár zsarolni is lehetne, csak nem lenne ildomos, max ha atombombákat akarunk a nyakunkra… merthogy USA kegyetlen is tud lenni, nem is kicsit.

Élettörténet: Annak idején egyedül bolyongott Hollandia területén, akit mindenki félelmetes nemzetnek tartott, ezért ő is félt tőle. Egyszer találkozott Spanyolországgal, aki ételt adott neki, ezért követni kezdte őt. Spanyolország ezután találkozott Angliával és Franciaországgal, akik szokásuk szerint épp egymással civódtak, de a magányos kisfiú történetére azért ők is felfigyeltek. Spanyolország beszélt nekik a kis Amerikáról, aki rögtön ezután fel is tűnt, de elfutott, ahogy Franciséket meglátta. Onnantól kezdve a Brit és Francia Birodalom folyamatosan azon versengtek, kinek az öccse legyen Amerika, fűzték is minden földi jóval, és Amerika egyre jobban a franciákhoz húzott. Ezért Artúr nagyon elkeseredett, a kis Alfréd meg is sajnálta, és hozzá ment oda. Onnantól Anglia kisöccse lett, de nagyon keveset lehettek együtt, mert a britnek mindig mennie kellett valahová. Ugyan sok kis ajándékkal halmozta el testvérét, de ez nem pótolta őt magát. Alfréd egy idő után félni kezdett egyedül, de aztán kinőtte ezt a gyerekességét (most már inkább olyan dolgoktól fél, amik egyáltalán nem is félelmetesek). Jobban mondva: túl gyorsan felnőtt, és hatalmas állammá vált. Kiharcolta a függetlenségét, és akkor bátyja majdnem megölte, de végül nem tette, hiszen sosem tudná bántani őt… az Egyesült Államok azóta szuperhatalom lett, kiemelkedő az összes ország közül, nagyon nagy befolyással. Benne van a G8-ban, sok országgal szövetségben áll, és a kereskedelemben/fegyverkezésben is az egyik legjobb. A főnökei UFO-k, képregény és gyorskaja mániás, azt hiszi magáról, hogy ő a legnagyobb HŐS, pedig igazából eléggé butuska ország…

Hobby: Hamburgerevés, shake (turmix) ivás, UFO figyelés, Tonyval hülyéskedés, filmkészítés, videojátékok, archeológia, sportok, „gyorstüzelés”, repülők + haditervek készítése, a többi ország agyára menés, hihetetlen/használhatatlan ötletek kitalálása

Foglalkozás: Amerikai Egyesült Államok (Amerika, United States of America, USA)

Extrák: Van egy UFO barátja, Tony, aki utálja Angliát (fucking limey-nek szólítja), és ez az utálat kölcsönös. || Ikeröccse Kanada, akivel igen agresszív, nagyon szereti kínozni, ő pedig nem mer fellépni ellene. || Újabban fogyást elősegítő eszközök kifejlesztésén dolgozik. || Inkább pop irányzatú zenéjének egyáltalán nincs semmi mondanivalója, mégis rengetegen imádják a világban, és ezrek gazdagodnak meg azzal, hogy zenészként befutnak itt (egyre több ország át is veszi a stílusát). || Szerinte a világkép kizárólag USA-ból áll, nincs világtérképe, és szentül hiszi, hogy mindenhová el tud jutni kocsival is. || Valójában mindenki különös államnak tartja. || A népek „olvasztó tégelye”. || Nem kedveli Oroszországot (a hidegháború miatt), valójában újabban tudomást sem akar venni róla. || Nehezen válik meg a régi dolgoktól. || Jelmondata: „Egyszóval HŐS vagyok!” || Jelképei: Sas (szabadság) illetve kiskorában sokat ábrázolják nyuszival, ugyanis az USA japánul ezt jelenti || Szülinapja: 1776. július 4. (Függetlenség napja) || Fővárosa: Washington D.C. || Nyelve: angol || Nemzeti virága: harangláb || Keresztneve magyarosítva: Alfréd.

Képinfo: Sumi Tooru (http://www.zerochan.net/Sumi+Tooru)

Engedélyezve: 2012. 09. 29.
2012. 10. 19.

Módosítva: 2012. 10. 19. 13:35:26
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).