Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Márkus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: 300

Külső leírás: 187 centi magas. Arisztokratikus megjelenése van. Ősz haja fenekéig ér. Szeme szürkés színű, ami olyan, mintha mindenen átlátna. Arca hosszúkás. Átlagban sötét színű, elegáns ruhákat hord. Teste izmos, és vágygerjesztő.

Jellem: Külsejénél már csak jelleme félelmetesebb. Rideg és kegyetlen. Nem tűr ellentmondást. Megveti a halandókat még is keresi társaságukat az egyik ok a vér a másik pedig a szex. Nehéz felbőszíteni, de ha valakinek sikerül az abban a percben halott lesz. Nem ismeri a szeretetet, a szerelem szótól meg elkapja a hányinger.

Élettörténet: Szülei nemesek voltak, a vámpír társadalomban magas helyen álltak. Hataloméhes vámpírok egy éjszaka megölték szüleit. Márkus, akkor még csak 19 éves volt. Életét egy szolga vámpírnak köszönheti, aki kimenekítette a kastélyból. A bosszú vágy égett benne. 100 évbe telt, hogy akkora hatalmat és erőt szerezzen, hogy megtudta ölni a szülei gyilkosait. Új célt állított ki maga elé, ami több hatalom. Sok klubnak a tulajdonosa, az alvilág retteg tőle. Sok vámpír a halálát kívánja, de sokan is mellette állnak. Klubjaiban sok a halandó, főleg fiatal szép fiúcskák, akik sokszor nem dolgoznak tovább egy két napnál. Megerőszakolja őket, vérüket veszi, és végül megöli őket.

Hobby: szex, büntetni vámpírjait, esténként szeret sétálni.

Foglalkozás: Nemes, de nem érdekli a vámpírok ”politikája”, szóval nem vesz részt a tanács szerepeiben. Klubok, hotelek tulajdonosa. Sok szerepe van az alvilágban is.

Extrák: A nap nem hat rá, mivel nemes. Sok képessége van, mint a gondolatolvasás, teleportálás. Szereti a szép fiúkat, és a fehér rózsát.

Engedélyezve: 2010. 08. 12.
2010. 09. 19.

Módosítva: 2011. 09. 29. 21:16:44
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).