Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Avaron a vámpírok királya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: ismeretlen, az első vámpírok egyike. (több ezer)

Külső leírás: Nagyon magas, több mint két méter. Széles vállak, hatalmas izmok. Külseje ijesztő, félelmet keltő. Hosszú gesztenyebarna haja van, hegyes fülei és bíborvörös szemei, amelyek izzanak, bárkit megdelejezhet velük. Külseje azért ilyen, mert ő született vámpír, nem kevert vérű és nem is átváltoztatott. Általában fekete bőr ruhákat hord. Bal kezének gyűrűs ujján egy nagy rubintköves gyűrű csillog.

Jellem: Sötét, torz lélek. Évezredek óta uralkodik a faján, kemény és könyörtelen kézzel vezetve őket a haladás útján. Szigorú szabályai vannak, nem ismer könyörületet azzal szemben aki megszegi azokat. Elveihez a végsőkig ragaszkodik. Régen szerette az uralkodással járó hatalmat, ma már nem foglalkozik vele, egyetlen célja, hogy megóvja a vámpír fajt a pusztulástól. Sok „gyermeke” van, akiket ő teremtett (változtatott vámpírrá), ők különösen fontosak számára. Taszító, ijesztő külseje miatt különösen szereti a szép dolgokat. Gyermekei és ágyasai is gyönyörűek. Gyűjt mindent, ami gyönyörködteti kényes ízlésű szemeit: szobrok, festmények, különleges virágok, ékszerek, lények. Boldogtalan. Vágyik a kötődésre, a melegségre amit egy másik szerető lény nyújtani tudna számára, de képtelen rálelni. Senki sincs, aki őszintén szeretné őt, mert ő csak félelmet és iszonyodást vált ki mindenkiből, és azt jól tudja. Az, hogy delejező tekintetével, mágiájával vagy épp hatalmával bárkit el tud csábítani, nem elégíti ki, hiszen annak semmi köze a valódi szeretethez.

Élettörténet: az előző vámpír király egyetlen fiaként született. Tisztavérű, nemes vámpír. Amikor az emberek még baltákkal vadásztak és a tüzet sem ismerték, akkor kezdődött az uralkodása. Figyelte az emberiség fejlődését, részt vett minden vérháborúban és támogatta az evolúció alakulását. Észrevétlenül a háttérben megbújva befolyásolta a történelmet, a politikát az emberi világban. Jelenleg egy szigeten él, óriási palotájában. Csak vámpírok és likantrópok társaságát tűri meg, kivéve amikor táplálkozik. Olyankor szebbnél szebb nőket és férfiakat fogad ágyába, vérükkel táplálva testét, szépségükkel a lelkét, halálukkal pedig sötét erejét. Ritkán mozdul ki a szigetéről, olyankor magángépével elrepül valahová, de nem mutatkozik emberek előtt soha. Az éj sötétjében megbújva figyeli az embereket, vagy épp vadászik a gyermekeivel együtt. Ez egyfajta vámpír arisztokrata szórakozás. Vadászat. Emberekre.

Hobby: Gyűjtés. Mindent, ami szép. Zenehallgatás, tánc, olvasás, vadászat.

Foglalkozás: Vámpírok királya

Extrák: nagyon erős, nem csak fizikailag hanem a mágiája is. Erős idegzetűeknek ajánlom, nem kispályás a pasi.

Engedélyezve: 2010. 08. 02.

Módosítva: 2010. 08. 06. 21:25:32
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).