Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sora Naegino
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 16

Külső leírás: Félhosszú tépett sötétrózsaszín illetve lilás haja van. Arca kerekded és ezt remekül kiemeli kicsit csélcsap frufruja. Hatalmas szemei vannak, amelyek gesztenyebarna színben pompáznak. Kb. 168 cm. magas és 48 kg. Mivel ilyen vékony – ezt persze munkája is megköveteli tőle – remekül áll rajta bármilyen ruha. Sokféle ruhát viselhetne, de inkább az egyszerűbb darabokat kedveli. Ha éppen nem edzésen vagy műsoron van, egy fehér pólót és egy kantáros rövidnadrágot visel. Mikor gyakorol, sűrűn van rajta egy sztreccs rövidnadrág és egy lenge póló, ezekben remekül tud mozogni. Alkalmanként fehér dreszt visel. Ha jelenése van egy partin, persze elegánsan is fel tud öltözni, de gyakran zavarba jön. Arcán szinte mindig megtalálható az a hatalmas mosoly, ami rengeteg szeretet áraszt a környezete felé.

Jellem: Nagyon kitartó és céltudatos személyiség. Ha van, egy célja azt bármilyen áron eléri, még akkor is küzd érte, ha csak kevés az esély a megvalósítására. Élete egyik legfontosabb része a Kaleido Színpad. Ezért a helyért bármit megtenne. Imádja a színpadot és a közönséget, szereti, ha a látótéren minden arc boldog. Gondolkodása néha kicsit gyerekes, hiszen olyan színpadot akar teremteni ahol, nincsenek csaták. Legbelül tudja, hogy ez elérhetetlen, még is hisz benne. Az emberekkel mindig kedves, még az ellenségeinek sem kívánna rosszat, csak akkor, ha az illető nagyon szemét vele. Ha kikel magából, megmondja a magáét, nem fél megvédeni a saját igazát. Mindezek ellenére nagyon érzelmes leányzó. Van, mikor összeroppan a nagy súly alatt és csak magába zárkózva sír, de ha túl van ezen a korszakon újult erővel tud küzdeni az álmáért. Barátai és rokonai nagyon fontosak a számára, értük is bármit megtenne, akárcsak a társulatért.

Élettörténet: Sora kiskora óta a Kaleido Színpad részese akart lenni. Ezt az inspirálta, amikor a vérszerinti szüleivel elment egy előadás – Az Alice csodaországban-ra - . Ez oly annyira megfogta, hogy attól a perctől kezdve már tudatosan akart társulati tag lenni. Nem sokkal ezek után meghaltak a szülei, és nevelőszülőkhöz került. Sok időbe tartott, míg túljutott a megrázó traumán, de végül teljesen a szívébe zárta új családját. Mikor elég érett lett, hogy bekerüljön a Kaleidóhoz, elment egy válogatásra, de lekéste, mert eltévedt a városban. De nem adta fel és végül sikerült bekerülnie a társulatba. Később barátokra is szert tett, akik eleinte utálták, de később már elválasztatlanok lettek. Nagy mérföldkő volt az életében a példaképe Layla Hemilton is. Szinte pillanatok alatt váltak ellenségekből baráttá majd barátból partnerré. Sok küzdelem árán Sora és Layla előadták a Legendás Ugrást, de itt Layla karrierje megtört, mert olyan sérülést szenvedett el, amely nem ígért sok jót a jövőre nézve. Végül Sora nagy nehezen elfogadta a dolgot és elindult a sztárrá válás útján, de újabb akadályok érkezte Leon Oswald és May Wong személyében. Leon vendégelőadóként érkezett, míg Mayt felvették egy válogatás során. Tulajdonképpen Leon Sora partnere kellett volna, hogy legyen, de ő sok esetben Mayt választotta mondván Sora nem elég jó technikai szempontból. Az idő telt múlt és jött a Cirkuszfesztivál, új titkok láttak napvilágot, amik nagy hatással voltak Sorára. Például Leon húga, Sofi halála és annak körülménye. Innentől kezdve az lett az álma, hogy előadhassa az angyalok táncát és megteremtse a csatamentes színpadot. Ez kisebb nagyobb akadályok árán sikerült is neki… ezek után elneveztek róla egy korszakot is, amely a Fény jelzőt viseli. Végül hivatalosan is jobb lett Laylánál és előadta az Arany főnixet is, és még Leon is elfogadta partneréül. Jelenleg nagyon boldog, de sosem lehet tudni mi vár rá a jövőben.

Hobby: gyakorlás, fantom deaktiválása mikor fürdik

Foglalkozás: Artista

Extrák: ANIME: KALEIDO STAR

Engedélyezve: 2010. 08. 30.
2010. 11. 27.

Módosítva: 2012. 12. 16. 14:30:26
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).