Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: James
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: 126

Külső leírás: 185 centi magas. Teste a sok edzés miatt izmos és kidolgozott. Fekete haja göndör, ami körülbelül az álláig ér. Mivel sárkány még emberi formájában is hegyesek fülei, amiket fülbevaló díszít. Arca hibátlan, és egy kicsit fehérebb az átlagnál. Szeme mindig sárga színben világít. Szeme körül van egy halvány tetoválás féleségű jel, ez a sárkányok jele. Körmeit visszatudja húzni, de inkább kiengedve hagyja.

Jellem: Agresszív, félelmet nem ismer. Teste, lelke, szíve sötét, mint az éjszaka. Utálja, ha ellenszegülnek neki. Felsőbbrendűnek érzi magát mindenki felett. Imádja kínozni a gyenge halandó fiúkat. Nem ismeri a szeretetet, a szerelmet, nem is akarja megismerni őket.

Élettörténet: Fekete sárkány a fajtája, ami a sárkányok közül a leggonoszabb. Húsz évesen megölte apját, aki a fekete sárkányok királya volt. Anyját pedig a sárkányok közé dobta hagy játszanak vele. Végig nézte, ahogy többször megerőszakolták anyját, és amikor megunta ő saját maga tépte ki a nő szívét. Átvette a trónt, ami több mint száz éve nem engedett át. Más sárkányokat, teremtményeket gyűlöl, de legjobban az embereket gyűlöli. A száz év alatt annyira megerősödtek, hogy már csak a vámpírok vannak ellene. Mivel az ősi szabály szerint az emberek nem tudhatnak létezésükről, így minden titokban folyik. Gyűlöli az embereket, de belőlük gazdag. Több hotel, bank, étterem, szórakozóhely és vállalat van tulajdonában.

Hobby: Szeret olvasni. Nagyon sok időt fordít az edzésre.

Foglalkozás: Fekete sárkányok királya. Az emberek előtt egy nagyon gazdag vállalkozó, akinek sok minden van a tulajdonában.

Extrák: Szereti az édességeket, de ennél jobban az édes fiúkat. Mikor átalakul hatalmas fekete sárkány lesz, és a szeme a sárga helyett piros lesz. Uralja a tüzet, és hatalmas ereje van. Elméjével tud tárgyakat mozgatni, és belelát mások gondolataiba.

Engedélyezve: 2010. 08. 12.
2010. 09. 19.

Módosítva: 2011. 09. 29. 21:16:57
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).