Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sasahara Sei
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hachi_ko

Kor: 18

Külső leírás: Elöl haja szájáig ér, hátul egyenes, ami tépett fazonú éjfekete haj. Világoskék színű szemeit, néha kihúzza szemceruzával, hogy jobban kiemelje szeme színét. Bár ezt inkább a stílusa miatt is. Szájában bal oldalt egy pearcing található. Imádja a sapkákat, kendőket, egyéb kiegészítőket. Egészet egybe véve, öltözködése emo. Kicsit szálkás teremtés. 176 cm magas.

Jellem: Egy igazi pukkancs, akit alig lehet lelőni. A külső meg ne tévesszen senkit. Meglehet, hogy szereti a stílust és úgy is öltözködik, mint egy emo, de nem az a bezárkózó, és visszahúzódó fiú... Ellenkezőleg. Szeret hülyéskedni a haverjaival, arcán szinte midig ott virít aranyos mosolya. Egy élet vidám kölyök.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel, de most külön él szüleitől. Már nem igazán bírta a szülők állandó szigorúságát. Kicsit már elege is lett, így amint a 18. életévét betöltötte elhagyta Osakát és Tokyoba költözött. Igaz egyedül él, és eléggé önálló is lett, de az iskolát továbbra is folytatja, ugyanis jó életet szeretne magának a jövőben. Hamar új barátokat szerzett magának, és elég sokat gördeszkázik velük Tokyo egyik parkjában, ahol szinte napi látványosságnak számítanak, amikor jobbnál, jobb figurákat gyakorolnak, vagy épp találnak ki. Elég sok embert ismer, így nagyon jók a kapcsolatai, így bármiről tudomást szerez, de pénzt sosem kér senkitől, mert azt a saját erejéből teremti meg, amikor szabad idejében dolgozni jár. Igaz, nem könnyű így a suli mellett dolgozni is, de nem bánja. Örül, hogy önálló életet él és nem kell senkitől sem kölcsön kérnie egy fillért sem.

Hobby: Gördeszkázás, haverokkal lógás.

Foglalkozás: Gimnazista, esténként bárban dolgozik csaposként.

Extrák: Van egy fekete Török Angora macskája akit Souta-nak hív. Nagyon szereti, amikor hazaér, folyton őt nyúzza.

Engedélyezve: 2010. 07. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).