Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Suzuhara Yuriko
Kategória: Hentai
Feltöltő: darkrukia

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú, selymes barnás-vöröses haj keretezi finom vonású, halvány rózsaszín bőrű arcát. Szemei gyönyörű, lágy barna színűek, kedvesek. Termete alacsony, sudár, vékony. Bőre hamvas, arca gyönyörű és bájos. Jobb csuklóját egy koponya alakú tetoválás díszíti, nyakában és vállain ezüst színű pántot hord, míg fülében virág alakú fülbevaló lóg. Csuklóján ezen kívül egy virág alakú ékszer is található, középén egy koponyával, ajkában piercing, homlokán egy absztrakt tetoválás. Emelett derekán is van egy, mégpedig egy fehér kígyót ábrázol, szájában egy liliomot tart. Szereti az ezüst színt, a virágmintákat, a színes anyagokat.

Jellem: Csendes, visszahúzódó, kedves teremtés, aki a tetoválásai ellenére a légynek sem tudna ártani. Jobban szeret adni, mint kapni, és a legnagyobb öröm számára, ha segíthet valakin. Igazi szelíd természet, kíváncsi, de inkább csak szemlélődik, nem a tettek embere. Még sosem volt szerelmes, de vár arra a személyre, aki elfogadja őt olyannak, amilyen, és aki segítene neki bosszút állni. Aki meg tudná őt védeni.

Élettörténet: Átlagosnál kissé gazdagabb családban született egyszem gyermekként, szülei nagyon szerették őt, és mindent megkapott. Azonban alig volt tíz éves, amikor egy éjjel rablók törtek rájuk, akik értékeket és pénzt kerestek. Mivel a szülei nem adtak oda semmit, így a rablók brutálisan megölték őket. Ő is csak a szerencsének köszönhetően menekült meg. A kiérkező rendőrök találtak rá, akiknek kérdéseire nem tudott felelni. Hamarosan egy otthonba került. A sokkot és szülei halálát a mai napig nem volt képes feldolgozni, ezért is tetováltatta magára 16 éves korában a koponyát és a fehér kígyót, hogy az emlékeztesse a múltra. Igyekezett mindenkivel kedves lenni, így két évvel a bekerülése után egy gyermektelen házaspár fogadta örökbe. A középiskolát kitűnő eredménnyel végezte el, és mivel mindig is szerette a virágokat, így jelenleg esküvő- és rendezvényszervezőnek tanul az egyetemen. Mellette diákmunkásként egy kis virágboltban eladó.

Hobby: virágok nevelgetése, olvasás, másokon segítés, séta a természetben

Foglalkozás: egyetemista, virágbolti eladó

Extrák: **** A neve Liliomot jelent, ami mellesleg a kedvenc virága is **** A múltjáról senkinek sem beszél **** Bár nem látszik rajta, fűti a bosszúvágy **** Utálja az alkoholt és a cigit, így nem iszik és nem dohányzik ****

Engedélyezve: 2011. 12. 07.
2012. 02. 19.

Módosítva: 2012. 09. 07. 01:02:27
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).