Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Victor Marsay
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 24

Külső leírás: Arca hófehér, haja tejfölszőke, félhosszú. Kedves arca van, mindig mosolyog, lágyan néz és néha szinte bágyadtan képes maga elé meredni a gyönyörű, derengő azúrkék szemeivel. Ha nagyon ki akarja vonni magát a beszélgetésből, egyértelműen bambán mered maga elé, mint aki épp elaludni készül. Ez még irritáló is lehet, pláne ha halkan el is kezd horkolni hozzá - már direkt, provokációként. Mellkasa kidolgozott, bőre hibátlan és hófehér, jobb füle több helyen kilyukasztott, de ez fiatalkori hóbort nyoma, már több beforrt. Szemfogai icipicit hegyesebbek, de ettől édes, manós arca van, ha macskás mosollyal lehunyja a hosszú szempilláit és próbál csukott szájjal mosolyogni. Nem olyan magas, de fürge és filigrán, nincsenek fölösleges mozdulatai.

Jellem: Ő a család "kis háziállata" kedves, mosolygós természetével, erősen szeretettúltengéses Imád főzni-sütni, séfként dolgozik egy menő étteremben, sok barátja van. Nagyon kedves, a végtelenségig tud tűrni, a zavart helyzetekben vagy megkomolyodik, vagy tréfával elüti - ahogy épp a helyzet megkívánja. Nagyon tud szeretni és komolyan veszi a feladatait, a kötelességeit, a... párkapcsolatát. Szeretne menő, befutott séf lenni, hihetetlen dolgokat képes alkotni, főzni-sütni, itt relaxál és kapcsolódik ki az egész napok után, ez a függősége, és nem mellesleg remekül is csinálja.

Élettörténet: Normális család, két kistestvér, szülők, jó tanuló, gimi... az egyetem kimaradt, mert inkább egy szakiskolába ment. Abszolút élvezi, amit csinál, ő azon boldog emberek ritka példánya, aki szereti a munkáját, mert az örömöt okoz az embereknek. Még a középiskolában, másodikban ismerkedett meg a jelenleg is tartó kapcsolatával, Andreaval, akivel már annyira komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy el is jegyezte. Minden idillinek tűnik, a kapcsolatuk harmonikus, tökéletes, megértik egymást, minden tökéletes, abszolút publikálható, a szüleik kölcsönösen imádják egymást, a gyerekeket is, mindenki áldása borul az egészre... és mégsem érzik magukat olyan jól ebben. Legalábbis Victor nem. Mélyebb dolgokról egyszerűen lehetetlen Andreaval beszélni, mert a lány annyira konzervatívan nevelt és prűd, hogy nem csak mélyebb beszélgetés nem megy, de a szex is az a tipikus gyors, viktoriánus korabeli: sötét szobában, gyorsan, misszionárius, max 15 perc, ráadásul senkinek se jó. Victort férfi létére ez kissé jobban megviseli, de bár többször is próbált szakítani, mindig ugyanaz a sírás-vita lett belőle, a szüleinek nem mer erről beszélni... próbálja menteni, ami menthető, bármi áron.

Hobby: Főzés, olvasás, olvasni főzésről, sütésről.

Foglalkozás: mesterszakács

Extrák: Remekül főz és süt** Olvasott, nyílt, és vele tényleg bármiről lehet beszélgetni, még ha kicsit bele is vörösödik *** Hamar zavarba jön, de olyankor a pír miatt még kékebbnek tűnik a szeme *** Sokat utazik a konferenciák és a képzések miatt ***

Képinfo: ismeretlen ()

Engedélyezve: 2010. 07. 18.
2014. 10. 19.

Módosítva: 2014. 10. 18. 21:36:52
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).