Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kyouya Ootori
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Netnori

Kor: 17

Külső leírás: Kyouya magas, kb. 180 cm. Fekete haja, sötétbarna, mély, örvényhez hasonló szemei vannak, szemüvege intelligenciát sugall.

Jellem: Közönyös belenyugvással szemléli a többiek bohóságait, de gyakan ő is részt vesz a játékokban, főleg ha azok haszonnal kecsegtetnek. Csak akkor kedves, ha előnye származik belőle. Hihetetlen intelligenciájával mindent kielemez, és megszerzi, ami kell neki. Csendes, mindent megfigyelő karakter, mégis, ő a támasza barátainak. Mindig, mindenre van megoldása.

Élettörténet: Roppant gazdag japán családból származik; harmadik gyermekeként nem sok lehetősége lett volna átvenni apja üzletét: ő azonban messze túlszárnyalta bátyjait, immár biztosan ő örökli az Ootori gyógyszerhálózatot. Kemény gyermekkora volt, apja szenvtelensége rá is átragadt. Érzéketlenség mögé rejzőzik, és nem lehet eldönteni: ez álca, vagy tényleg ilyen? Iskolájának Host Clubjában tevékenykedik, mint host és mint ügyvezető. Nélküle csődbe menne az egész- ő viszont úrrá lesz a problémákon. Ő a menő típusú fiú, aki hűvösséget áraszt, és Árnyék-királyként is emlegetik. Egoistának tűnik, de a barátaival törődik- ha azonban nem vagy vele ilyen viszonyban vigyázz! Csak akkor közeledik barátságosan, ha akar valamit!

Hobby: olvasás, szervezkedés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anime: Ouran High School Host Klub Szülinap: November 22. Csillagjegy: Skorpió Iskola: Ouran Akadémia JELENLEG RAVEN HASZNÁLJA A KARAKTERT.

Engedélyezve: 2010. 06. 20.

Módosítva: 2010. 06. 20. 13:12:14
Módosította: Netnori

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).