Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Reito Yuuichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hachi_ko

Kor: 18

Külső leírás: Rövid, szőke kócos haj. Gyönyörű kék szemek, amik igencsak tükrözik az érzéseit, főleg, amikor bizalmatlan és dühös. Bőre színe napbarnított. Öltözéke, igen laza, Szereti a sportos öltözéket. Testalkata kidolgozott.

Jellem: Igen lobbanékony természet, de ugyan akkor nagyon könnyű megbántani. Szeret a középpontba kerülni, ezért sosem áll be a szája. Eléggé hiperaktív is, tehát egész nap pörög szinte. Olykor igen gyerekes is tud lenni. Negatív az idegen emberekkel kapcsolatban, és igen bizalmatlan.

Élettörténet: Még csecsemő volt mikor meghaltak a szülei egy auto balesetben, és egy intézetbe került. Később egy házaspár, akiknek nem lehetett gyermekük, ők vették magukhoz, és ők nevelték fel. 16 éves koráig, nem is sejtette hogy nevelő szülei vannak. De amikor ezt elmondták neki, eleinte mélyen magába zárkózott. De persze ugyan úgy szerette tovább nevelő szüleit, de nem érezte igazán a család része ként magát. Az idő múlásával kezdett felengedni. Amikor átiratkozott, Tokyo egyik gimnáziumába, új barátokat szerzett és így teljesen megnyílt nekik, de bizalmatlansága és negatívitása továbbra is megmaradt az idegen emberek iránt. Van egy két éves hím Dán dog fajtájú kutyája, amit Touya-nak nevezett el. Bundája gyönyörű fehér alapon fekete foltokkal borított. Nagyon ragaszkodnak egymáshoz. Ha valami bánata van a fiúnak, mindig Touya-hoz megy és kiönti neki minden bánatát. Noha ez egy kicsit szokatlan, Touya az egyetlen akiben 100%-ig megbízik és a kutya is hasonló képpen viszonyul fiatal gazdájához, és ha kell meg is védi őt.

Hobby: Biciklizés, gördeszkázás.

Foglalkozás: Gimnazista

Extrák: ---

Engedélyezve: 2010. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).