Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tsuyoi Houshin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 38

Külső leírás: Nagyon magas termet, tisztesség teljes megjelenéssel. Határozott, és mindig rendezett a külseje. Hosszú ében haja egészen derekáig ér, szereti kiengedve hordani, de olykor összefogja. Arca általában komor, érzelem ritkán látszik rajta, és csak annak mutatja meg akit a szívébe fogad. Fekete szemei lágyak, vagy határozottak, amit a helyzet megkíván. Izmos, és erős, fehér, díszes ruhák alá rejti testét, kedvence a selyem és a puha anyagok, amit szinte bármikor hordhat, kivéve harcmezőn. Minden egyes pillanatban nála van a karja, oldalán lóg, vagy kezében hordja, markolatának végén két hófehér fátylas szalag lebeg mindig.

Jellem: Erős, határozott és tiszteletre méltó. Sokan becsülik, alázatosan követik, persze ellenségei is vannak bőven, ahogy ez az Edo korszakban várható. Nézeteit megosztottság övezi, és jóban van azokkal, akik követik. Akaraterős ember, szeret mindent rendben tudni maga körül, és családjában is. Szenvedélyes szerető, bár ezt eddig még nem sokan tapasztalhatták meg. Tíz éve volt egy száméra kedves fiú, akit magához vett, de az ellenséges klánok a háború alatt megölték őt, azóta kissé magába fordult, csendesebb, de ugyan úgy társasági ember. Szeret harcolni, sokat gyakorol, és jó is benne.

Élettörténet: Az Edo korszak elején született, de mire férfi érett belőle, teljesen belekeveredett ebbe az életbe. A város, a népek nézetei kettéváltak, a családok és személyek is teljesen kétfelé oszlottak. Az egyik fél, aki japán kapuinak bezárása mellett áll, az amerikaiakkal szemben, és a másik fél, aki a kinyitás mellett voksol, és a befogadásra. Az ő nézetei és családja is az amerikaiakkal való barátságos kapcsolatra alapoz, és ezeket a nézeteket is követik. Mivel családfő, sok elvárásnak kell megfelelnie, amit be is tart, kivéve egyet. Nincs felesége, és gyereket sem hajlandó nemzeni csak azért, hogy egyenes ágon öröklődjön tovább a klán. Halála után unokaöccsére akarja bízni ezt a feladatot.

Hobby: harc, gyakorlás, olvasás, idegen nyelven tanulás.

Foglalkozás: Klán vezér, családfő, tanácstag.

Extrák: Szeretne kijutni külföldre, és ott tanulni nyelvet, de ezt a luxust nem engedheti meg magának, hisz egy egész klánt kell összetartania, nagyobb feladatai vannak.

Engedélyezve: 2010. 07. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).