Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Netral van Dort
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Magas, művészien kidolgozott teste van, mint egy szobornak, bőre hideg és márványfehér. Haja aranyszőke, huncut tincsek omlanak a homlokába, szemei hatalmasak és érzékeny kékek, de egy szociopata állatot takar. Fülében egy kicsi, még ízléses fültágító karika van ezüstből, nyakában egy vékony nyaklánc, rajta egy medállal, ami egy fekete követ foglal magába. Magas, izmos, gerincrezegtető mindjárt az első pillantásra. Tudja, hogy kell manipulálni az embereket, ebben az igézően kék szeme segít neki.

Jellem: Az idő megkeményítette, könnyed flegma vselkedésével kergeti őrületbe alkalmi ismerőseit, ha elkapja a harci kéj, képes őrült módon szétcincálni a "vacsoráját". Szereti a szépet, hiszen ha a világ rohad, ő miért ne vehetné körbe magát szép holmikkal, mondogatja. Szexualitás terén mindenevő, nem veti meg egyik nemet sem, és élvezi, hogy a halandók és persze nem egy halhatatlan is elgyöngül a libidójától. Néha kretén, szemét, utálatos, szociopata, viszont mindig készen áll alkudni. "Valamit valamiért" elv szerint él.

Élettörténet: Az ókori Rómában, Augustus Caesar alatt változtatták vámpírrá, pontos korát emiatt nem ismerni. Szeret olvasni, Ovidiust, később Shakespeare-t, hatalmas könyvtára, és élts kora ellenére néha agyalágyult módon él. Meglehetősen szabados az életmódja, Több nyelven tökéletesen beszél, ami a tanultságának köszönhető. Már vámpíroktól óvja, ami az övé, legyen az pillanatnyi kedvenc házi vérbank vagy egy régi pergamentekercs.

Hobby: Olvasás, vadászat(emberre és állatra egyaránt)

Foglalkozás: Szabadúszó naplopó

Extrák: Vámpír, a nap nem barátja, viszont rendkívül olvasott és bizonyos szintig hiú a kinézetére. Pontosan céloz, kedvenc időtöltése az íjjal való vadászat.

Engedélyezve: 2010. 07. 09.
2010. 08. 31.

Módosítva: 2010. 08. 31. 12:44:31
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).